Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Takaríts könnyedén az új Electrolux Pure Q9 porszívóval!

Adventi játékunk egyik fődíja egy új Electrolux Pure Q9 porszívó!

Adventi játékunkon megnyerheted a fődíjat, az Electrolux ajándékát, egy új Pure Q9 porszívót!

Egy nemrégiben készült kutatás* azt vizsgálta, hogy a tiszta környezet milyen hatással van hangulatunkra. A felmérésben részt vett válaszadók jelentős többsége (81%) boldogabbnak érzi magát, ha egy kellemes, tiszta otthonba érkezik haza. Ráadásul nem csak a hangulatukat befolyásolja a tisztaság. A válaszadók 85%-a sokkal nyugodtabb, 76%-a jobban alszik, 75%-a pedig kevésbé stresszes. Éppen ezért tervezünk olyan porszívókat, amelyekkel többé nem fáradság a takarítás, ilyen az új Pure Q9 is.

Az innovatív Pure Q9 dizájnját a legigényesebb enteriőrök inspirálták, ezért tökéletesen belesimulnak a modern városi otthonokba. Elegáns fém kerete és a morzsaporszívó markolatán lévő bőrborítás** egyszerűen élménnyé teszik a takarítást.

Kiváló porfelszedő képessége és hosszú üzemideje is hozzájárul az alapos takarításhoz. Egy feltöltéssel akár 54 percig is porszívózhatsz, a 3 sebességfokozat pedig segít, hogy padlótípusodnak megfelelő erősséggel takaríts. Kivehető morzsaporszívójával könnyedén tisztán tartható a konyhaasztal is. A szívófején beépített LED világítás fokozza a takarítás hatékonyságát, hiszen egyetlen apró porszem sem bújhat el.

A Pure Q9 porszívó karbantartását a Brush Roll Clean kefetisztító technológia megkönnyíti. Egyetlen gombnyomásra, automatikusan megtisztítja a porszívó forgókeféjét még kikapcsolt állapotban is, így könnyen megszabadulhatsz a kefére tekeredett hajszálaktól.

Egyenletes, stabil teljesítmény***: a ciklon rendszer a beszívott levegőből leválasztja a porszemcséket, így a szűrők kevésbé tömődnek el és ritkábban kell őket tisztítani. Ennek köszönhetően a porszívó hatékonyan takarít, akkor is, ha már teli a portartály. Zárt szűrőrendszere 5 lépésben szűri ki és zárja be az apró porszemcséket.

*Hunting Dynasty, A tiszta környezet hatása a boldogságra, 2019. május
**Kivétel a PQ91-40GG modell
***Az IEC 5.1, 5.7 & 5.9 rendelet alapján maximális fokozaton, teli portartállyal tesztelve.

 

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top