Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Vista Ajándékutalvány, a tökéletes karácsonyi meglepetés

Ebben az évben mivel lepjem meg? Minek örülne igazán? Bizonyára sokan tesszük fel magunknak ezeket a kérdéseket minden karácsony előtt. Sokszor kifogyunk az ötletekből és teljesen tanácstalanul állunk az ajándékvásárlás okozta feszültség miatt. Tedd stresszmentessé az idei meglepi küldetésed és adj szeretteidnek könnyedén valami igazán különlegeset!

Adventi játékunkon megnyerheted a Vista ajándékát!

Utazást ajándékba adni annyi, mint egy életre szóló élménnyel gazdagítani a másikat. Idén a felesleges tárgyak helyett tegyél élményeket a fa alá! Ki ne szeretne utazni és új szegleteket felfedezni a világból? Ki ne örülne egy egzotikus nyaralásnak, egy izgalmas körútnak, egy pihentető hétvégének vagy akár egy mozgalmas síelésnek? Repülőjegyet ajándékba adni talán nagy merészség, vagy egy lefixált dátumú útban is van rizikó, ha épp nem alkalmas az időpont a kiszemelt félnek. Persze, lehet érdeklődni és puhatolózni, de ennek könnyen az lehet a vége, hogy a meglepetés varázsa elszáll. A Vista tökéletes megoldást tud ajánlani erre a helyzetre: ez pedig a Vista Ajándékutalvány.

Vásárolj Vista Ajándékutalványt és töltsd fel bármilyen összeggel, majd lepd meg szeretteid egy életre szóló élménnyel (vagy akár többel)! Járulékos előnye lehet egy ilyen meglepetésnek, hogy nagy valószínűséggel az ünnepelt az ajándékozót viszi magával az útra, szóval ez a nagyszerű ajándék egy enyhe célzással is felérhet. Mindenki jól jár.

Az utalványok egyébként tetszőleges mennyiségben kaphatók a Vista Utazási Irodákban és személyesen, nyitvatartási időben bármikor megvásárolhatod őket. A kiállított utazási utalványok a rajtuk szereplő érvényességi határidőig (2020. december 31-ig) válthatók be, azonban az utazásnak nem kell megtörténnie addig. Elég kitalálnotok, hogy mikor és hova szeretnétek eljutni és a megadott időpontig le is foglalni. Az utalványok a Vista Utazási Irodák bármely szolgáltatására beválthatók, úgy mint: repülőjegy-vásárlás, szállásfoglalás, saját és partner utazási irodák által szervezett utazások foglalása, autóbérlés és még számos egyéb szolgáltatás, kivéve az utasbiztosítást.

Az Ajándékutalványról további információkat itt találhatsz vagy a +36 1 429 9999 telefonszámon és a foiroda@vista.hu e-mail címen is nyugodtan érdeklődhetsz részletek iránt, de akár a rendelésed is leadhatod!

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top