Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Nyerj Dovex Embryolisse hidratáló krémet!

Adventi játékunkon Embryolisse hidratáló krémet nyerhetsz!

Az Embryolisse márka megalkotói az alapítás óta ugyanattól a filozófiától vezérelve alkotják meg termékeiket: megadni a bőr számára az összes alapvető szükségletet, ezzel pedig egészségessé és gyönyörűvé varázsolni azt.

Bőrgyógyászokkal és gyógyszerészekkel együttműködve ez a mottó máig tartó töretlen sikereket ér el. Termékeiket a szépségvilág, beleértve a sminkeseket is, egyöntetűen elismernek. A márka legfőbb kulcsértékei:

  • Az egyszerűség: Amelyet az összetevők is tükröznek. A termékek csakis azokat az esszenciális alapanyagokat tartalmazzák, amire a bőrnek alapvetően szüksége van, felesleges adalékanyagok nélkül.
  • A hagyomány: Hatékonyságának titka szájról-szájra és anyáról-lányra terjed, egy valódi transzgenerációs márka!
  • Az autentikusság: A formulák megalkotásakor egyértelműen az autentikusságra törekednek, az összetevőeket legnagyobb részben növényi eredetű alapanyagok alkotják, amelyeket virágokból és gyümölcsökből nyernek.
  • Hatékonyság: Minden megalkotott formulát független laboratóriumokban, alapos tesztelésnek vetnek alá. A termékek 100%-ban francia minőséget garantálnak.

Az Embryolisse és a Sminkmesterek „love story”-ja…

…ami már évtizedek óta tart.
Nincs olyan profi sminkkészlet, öltöző, divatbemutató vagy fotózás, ahonnan hiányozhat a legendás, világszerte ismert Embryolisse Lait-Crème Concentré, a hidratáló krém koncentrátum, ami mindig főszerepet kap a backstage-ben és azonnal reflektorfénybe kerül. Ez az univerzális arcápoló a legnépszerűbb sminkes „kellék” a művészvilágban, a hírességek és a filmcsillagok körében, a világ minden táján. Egy igazi nélkülözhetetlen SZÉPSÉGTITOK, amit csak imádni lehet és nap, mint nap használni.

Az Embryolisse márka története 1950-ben kezdődött, amikor egy párizsi klinika bőrgyógyásza megalkotta a legendás „Lait-Creme Concentré” terméket, egy univerzális bőrápolót, ami milliók által használt kultikus termék lett, pillanatok alatt világszerte elismertté és nagyon közkedvelté vált a make-up artist-ok és a színfalak mögötti főszereplők körében. A gyógyszeripar által előállított „csodakrém” maximálisan megfelel mind a bőrgyógyászat, mind a szépségápolási szakma elvárásainak.

Az Embryolisse napjainkra már egy széles körű, teljes bőrápolási termékskálával rendelkező márkává nőtte ki magát, világszerte több millió eladott termékkel. A márka filozófiája 1950 óta változatlan: megadni mindent a bőrnek, amitől az egészséges, fiatalos és gyönyörű lesz. Az Embryolisse termékeinek egyedülálló különlegessége, hogy egyrészt a bőrgyógyászok és gyógyszerészek használják és ajánlják, másrészről a szépségápolás világában, elsősorban a sminkmesterek körében is igazi sztártermékké váltak.

Embryolisse Lait-Crème Concentré Hidratáló krém koncentrátum

Az Embryolisse Lait-Creme Concentré univerzális bőrápoló milliók által használt kultikus termék, ami pillanatok alatt világszerte elismertté és nagyon közkedvelté vált a make-up artist-ok és a színfalak mögötti főszereplők körében. A gyógyszeripar által előállított „csodakrém” maximálisan megfelel mind a bőrgyógyászat, mind a szépségápolási szakma elvárásainak.

Mi a sminkmesterek szépség receptje?

A sokoldalú Embryolisse Lait-Creme Concentré hidratáló krém koncentrátum

  • Azonnal ható szépségápoló booster smink alá, mely feltölti a túlterhelt arcbőrt, visszaadja a selymes ragyogását, továbbá meghosszabbítja a smink tartósságát.
  • Sminkbázisként is használható termék, ami alapozóval összekeverve, színezett hidratálóvá válik.
  • Sminklemosóként is alkalmazható hidratáló krém, ha a koncentrátumot „hígítjuk”, összekeverjük egy kis termálvízzel, így még a legtartósabb sminket is végtelen lágysággal távolítja el.
  • Használható éjszaka maszkként is, melytől ébredéskor az arcbőr ragyogó és sima lesz.

Emellett a sikertermék mellett az Embryolisse több bőrproblémára és minden bőrtípusra teljes körű megoldást kínáló termékpalettával rendelkezik. Használatukkal a bőr feltöltődik, egészségtől ragyogóvá válik.

További információkat és a webshopot megtalálod az Embryolisse honlapján

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top