Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Dovex Nuxe Reve de Miel ajakápoló

Nuxe: Reve de Miel – az ezerarcú méz tápláló hatása

Adventi játékunkon Dovex Nuxe Reve de Miel ajakápolót nyerhetsz!

A mézet, mint a méhkaptárak kincsét számtalan területen alkalmazzák. Hosszú idő óta egyedülálló pozíciót tölt be a táplálkozási szegmensen belül, és már a kozmetikumokban is jelentős szerepet játszik. Ismert antioxidáns, tápláló, lipidpótló és kényeztető, bőrre gyakorolt hatásáról.

Több, mint 20 éve kényezteti világszerte a Nuxe Rêve de Miel termékcsalád a száraz és érzékeny bőrt. Ellenállhatatlan testápolási és arcápolási termékek teljes választékát kínálja, melyek magukban foglalják a méz és az értékes növényi olajok minden pozitív tulajdonságát.

A Rêve de Miel mindennapos használata igazi kényeztetés, könnyen beszívódó textúrájának és mézes illatjegyeinek köszönhetően.

Nuxe Ultra-Tápláló és Helyreállító Ajakbalzsam Mézzel

Egy könnyed, mégis extra hatékony balzsam, amely tökéletes enyhülést nyújt az ajkaknak legfontosabb alap összetevőinek köszönhetően, amelyek a Méz, a Shea Vaj, az Értékes Növényi Olajok, valamint a Propolisz. Ez a különleges hatóanyag-együttes biztosítja az intenzív hidratálást, táplálást a száraz, igénybe vett ajkak számára.

2019-ben az üvegtégely egy új, modern, divatos megjelenést kapott és a 3 limitált kiadású doboz pedig a NUXE 3 kötelezettségvállalását jelképezi: Környezetvédelem, Minőségi kötelezettségvállalások és a Méhek Védelme.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top