Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Cloud falmatrica készlet a Bonamitól

Praktikus és egyszerű útmutató a számodra legmegfelelőbb szőnyeg kiválasztásához, nem csak a nappaliba. Ráadásként pedig megmutatjuk hogyan tisztítsd a szőnyeget professzionális segítség igénybevétele nélkül. Tudtad, hogy a falimatrica dekorálja legjobban az otthonod helyiségeit? A padlót pedig feldobhatod szőnyegekkel.

Adventi játékunkon megnyerheted a Bonami ajándékát!

Adventi nyereményünk: Cloud falmatrica készlet – Ambiance

Anyag: vinil
Jellemzők: feltekerve érkezik
Felhő mérete: 25 x 36 cm
Felhelyezés: ragaszd fel a tiszta, sima felületre
Ápolás: tisztítás nedves törlőruhával, tisztítószerek használata nélkül

 

Tippek a szőnyegek kiválasztásához és karbantartásához

TIPP: Ha nagyobb beruházáson töröd a fejed, most érdemes vásárolni a Bonami.hu oldalán! A webáruház a karácsonyi cashback akció keretén belül idén is minden egyes elköltött Ft-ot hűségpont formájában visszaad a vásárlóinak. További információk itt: Karácsonyi Bónuszok

Mi alapján válasszunk szőnyeget és hogyan a legegyszerűbb tisztítani?

A mindig megújuló lakberendezési trendek továbbra is igent mondanak a szőnyegre, hiszen állandó praktikus tulajdonságaik mellett a különböző formák, színek és minták széles kínálata napról-napra újdonságokkal vár. És hogyan lehet a végeláthatatlan szőnyeg áradatban megtalálni, melyik illik a nappaliba, az étkezőbe vagy akár a gyerekszobába? Fedezd fel a Bonami-val a szőnyegek varázslatos világát és tudj meg többet arról is, hogyan lehet például a bor foltot kitisztítani a szőnyeg szálai közül!

Szőnyeg a nappaliba

A legpraktikusabb, ha a szőnyeget közvetlenül a fotel vagy a kanapé előtt helyezed el, így hűvösebb estéken felmelegíti a lábad. Ne tedd azonban túl közel semmilyen hősugárzóhoz vagy fűtőtesthez, ugyanis elnyeli a hő nagy részét és nem engedi majd azt szétáramlani a szobában. Ezenkívül a hő káros hatással lehet a szőnyeg rostjaira, gyorsabban elhalványulhatnak a színei. És hogy mekkora szőnyeget válassz? Ideális esetben a szőnyeg elfedi a nappali padlójának nagy részét. A megfelelő szőnyegek akár 4°C-kal is emelhetik a szoba hőmérsékletet, így a lábaid végre nem fognak fázni.

Szőnyeg az étkezőbe és a konyhába

Az étkező és a konyha sokszor ugyanolyan központi helyiségek egy család életében, mint a nappali, így hasonló szintű kényelmet is kell biztosítaniuk. Ezekbe a helyiségekbe azonban teljesen más típusú szőnyegre van szükség. Ideális rövid szálú darabokat választani, így a foltokat és morzsákat könnyebb kitisztítani. Másik lehetőség, ha mosógépben mosható szőnyeget választunk, például az Universal márkától.

Szőnyeg a gyerekszobába

A bájos színekkel és mintákkal készített darabok hangszigetelő funkciót is betöltenek, nemcsak hangulatossá teszik a szobát. Ne feledkezzünk el persze a csúszásgátlós aljról sem, ami megakadályozhatja a játék közbeni balesetek előfordulását! Vásárlás előtt győződj meg arról, hogy inkább egy időtlen darabot válassz, amely megfelel a kisiskolás korú gyerekek és tinédzserek szobáiba is, vagy egy aranyos mintájút a legkisebb gyermekek számára. A szőnyeg teszi rá minden belső tér hangulatára a koronát. A különböző méretekkel, anyagokkal, színekkel és mintákkal pedig olyan hatást kelthetsz, amilyet csak szeretnél.

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top