Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Fehér LED fényfüzér a Bonamitól

Adventi játékunkon megnyerheted a Bonami ajándékát!

Adventi játékunk nyereménye: Fehér LED fényfüzér, 30 gömbbel – Luuka

A Luuka világító füzéren 30 darab, fehér színű ragyogó fény található. Mindegyikben van egy fehér fényű LED izzó.
A füzér 500 cm hosszúságú, így elegendő helyet ad a fantáziádnak. Teheted őket az ablakpárkányra, az étkezőasztalra vagy a hálószobába is. Működésükhöz mindössze egy konnektor szükséges.

Javasoljuk, hogy a füzért csak beltérben használd!

Súly: 400 g
Anyag: pamutszál, polipropilénnel bevont rézkábel
Izzó: mellékelve
Golyó átmérője: 6 cm
Izzó élettartama: 2 év (helyes használat esetén)
Lámpa színe: meleg fehér
Kábelhossz: 500 cm
Izzók közötti távolság: 16 cm
Izzók száma: 30
Használati tanácsok: beltéri használatra
Izzó típusa: LED
Áramellátás: elektromos hálózathoz csatlakoztatható
Forrás: 220 V

 

Varázsold otthonossá a lakásodat télre!

Vége az ősznek, a hőmérő pedig minden reggel egyre alacsonyabb értékeket mutat. Előkerülnek a vastagabb kabátok, a sapkák és a sálak is. A belső terek pedig megtelnek meleg fényekkel. Fedezd fel a Bonami.hu hasznos tippjeit, melyekkel a fűtésszámla megterhelése nélkül, stílusosan felmelegítheted otthonod!

TIPP: Ha nagyobb beruházáson töröd a fejed, most érdemes vásárolni a Bonami.hu oldalán! A webáruház a karácsonyi cashback akció keretén belül idén is minden egyes elköltött Ft-ot hűségpont formájában visszaad a vásárlóinak. További információk itt: Karácsonyi Bónuszok

Meleg ágyneműhuzatok és párnák

A legjobb orvosság a hideg ellen egy forró zuhany és egy meleg alvóhely. Készítsd fel ágyadat a téli időszakra, ugyanis egy vékony takaró és egy szatén ágyneműhuzat a leghidegebb éjszakákra már nem elegendő! A hideg évszakokra a flanel vagy mikroplüss anyagból készült ágyneműhuzatokat ajánljuk. Puha párnákkal és ágyneműkkel körülvéve jólesik majd a kedvenc könyvedet olvasni.

Többfunkciós, meleg takarók

Az ágytakaró nem csupán egy divatos kiegészítő. Dekorációs funkciója mellett melegen tartja az ágyat. Lehet akár egy klasszikus takaró is, amelyet az ágyból felkelve, gyorsan magad köré tekerhetsz, és nem kell fagyoskodnod a fürdőszobáig. Próbálj ki egy pamut vagy egy mikroplüss takarót, amely ugyanolyan puha, mint a kedvenc párnád és ágyneműd.

Készítsd fel lábaidat a leghidegebb napokra!

Ne adj esélyt a hideg padlónak és tartsd melegen a lábaidat! Ha télen is legszívesebben mezítláb járnál otthon, szerezz be néhány szőnyeget! Kiváló választás egy gyapjú vagy műszőrme szőnyeg, amellyel elkerülheted a felfázást.

Melegedj meg kellemes, lágy fények mellett!

Képzeld el, hogy egy gyönyörű lángokkal égő kandalló mellett ülsz. Ennek már a puszta gondolata is átmelegíti a testedet. Gyertyákkal vagy fényfüzérekkel is hasonló légkört teremthetsz, amelyben kellemes lesz az időtöltés. Bátran gyújts meg egyszerre több gyertyát és égősort is és élvezd az általuk létrehozott romantikus és fényes légkört!

Te melyik tippet próbálod ki először? Akár össze is kombinálhatod őket, így egy meggyújtott illatgyertya mellett, meleg takaróba burkolózva, finom teával a kezedben, teljesen felszerelkezve várhatod a leghidegebb napok beköszöntét.

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top