Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Piroska mintás gyermek hátitáska a Bonamitól

A jövő gyerekszobája címmel rendezte meg a Bonami.hu első design konferenciáját a Design Hét Budapest programsorozat keretén belül, ahol a cseh márka mindemellett a magyarországi jelenlétének egyéves jubileumát is ünnepelte elismert meghívott vendégeivel.

Adventi játékunkon megnyerheted a Bonami ajándékát!

A Bonami adventi nyeremény egy Red Riding Hood Piroska mintás gyermek hátitáska – Rex London

Méretek: 21 x 28 x 10 cm (hossz x magasság x szélesség)
Súly: 175 g
Anyag: pamut, nejlon

 

Mitől lesz jó egy gyerekszoba?

TIPP: Ha nagyobb beruházáson töröd a fejed, most érdemes vásárolni a Bonami.hu oldalán! A webáruház a karácsonyi cashback akció keretén belül idén is minden egyes elköltött Ft-ot hűségpont formájában visszaad a vásárlóinak. További információk itt: Karácsonyi Bónuszok

A meghívott vendégek segítségével a szervezők körbejárták azokat a kérdéseket, amelyekre érdemes odafigyelni az ideális gyerekszoba kialakításánál, illetve ha kiegyensúlyozott és felelős életet szeretnénk élni. Mindemellett rávilágítottak azokra a társadalmi-szociális problémákra, jelenségekre, amelyek manapság a gyermekeket érinthetik egy családban. Többek között szó volt, hogy hogyan rendezzük be a szobát a gyerekek igényeire szabottan, milyen iskolai felszereléseket szerezzünk be.

A meghívott vendégek szinte mindannyian felhívták a figyelmet a letisztultságra, aminek a tanulásban is nagy szerepe van. Az a legjobb, ha van saját szobája egy gyereknek, saját íróasztallal és magánszférával, de ha erre nincs lehetőség, akkor egy félreeső sarok vagy egy emeletes ágy is sokat számít, ahol a gyereknek jut saját terület. Bár a legtöbb gyerekszoba folyamatosan változik, jó ha vannak benne alapdarabok, amelyek hosszú évekig kísérik a gyerek életét és több személyes tárgy, amihez ragaszkodnak. Ám olyan is előfordul, hogy a gyerek nem megy be a szobájába, egyszerűen csak azért, mert ott akar lenni, ahol a szülei is. Ebből egyenesen következik, hogy a szülőnek is jól kell éreznie magát a lakásban, mert a gyerek akkor érzi jól magát, ha a szülő is. Van, hogy csak ledobják az hátizsákjukat a konyhában és ott is maradnak tanulni.

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top