nlc.hu
Advent nyereményjáték

KENZO parfüm advent nyeremény

A KENZO új ultra-virágos parfümje (x)

A FLOWER BY KENZO POPPY BOUQUET, a KENZO új, ultra virágos parfümje. A pipacs egy nagyvonalú virágcsokor formájában lep meg minket. A Nashi körte friss illata egy ragyogó virágcsokrot vezet fel: a bolgár rózsa és a gardénia érzéki keverékét egy addiktívan krémes mandulafa alapon.
Adventi játékunkon megnyerheted a KENZO új virágos parfümjét!

2000-ben a KENZO megalkotta egy illat nélküli virág illatát, amelynek addig egyedüli eszköze intenzív piros színe volt. A pipacs az erő és a törékeny szépség szimbóluma, mára a FLOWER BY KENZO emblémája. Egy időtlen púderes virág, amely az illat ikonjává vált.

2020-ban a FLOWER BY KENZO egy új illatban születik újjá. Az élénk pipacspiros a vibráló rózsaszínnel összeolvadva egy gazdag, dús virágcsokorban érkezik.

KENZO logo advent nyereményKENZO parfüm advent nyeremény

A FLOWER BY KENZO POPPY BOUQUET egy igazán tüzes csokor, amely azt az energiát és erőt ünnepli, amely szebbé teszi a világot. Az új virágos eau de parfum a KENZO virágok iránt érzett feltétel nélküli szeretetének kinyilatkoztatása.

Csak egy nem mindennapi illat szimbolizálhatja a pipacsot. Felfedve az erő és a törékenység egyedülálló keverékét. Illendően kifejezve költői szépségét. Csak egy virágos illat képes minderre. Alberto Morillas parfümkészítő mester a virágok királynőjét választotta: a buja, elegáns, a legteljesebben virágos bolgár rózsát.

A KENZO japán gyökereinek tisztelegve, a friss és lédús japán körte valódi virágos robbanást idéz elő, amelyet az érzéki bolgár rózsa, a ragyogó jázmin és az egyedülálló Gardénia egészít ki. A Mandulafa biztosítja a krémes és selymes alapot hozzá. Egy igazán magával ragadó és rendkívüli illat.

Visszafogott virágos illat, amely bárhol felismerhető.

A KENZO új ultra-virágos parfümje

A függőleges üveg a kifejezésmód szabadsága. Egy új, vibráló színkombinációval: a pipacspiros és az élénk rózsaszín. Tökéletes párosítás, amely tisztelgés a KENZO Divatház előtt. Az egyik első couture-ház, amely elég merész volt használni ezt a meghökkentő színpárt.

KENZO parfüm advent nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top