nlc.hu
Advent nyereményjáték

Everlasting Alapozó advent nyeremény

Clarins Everlasting Alapozó (x)

A tökéletes társ a hibátlan arcszínért, ami kiállja az élet napi próbatételeit. 24 órán át tartó matt hatás, erős fedés, bőrápoló tulajdonságokkal.
Adventi játékunkon megnyerheted a hatékony Everlasting Alapozót!

Nézz szembe minden kihívással! Készen állsz? Veríték, pára, könnyek vagy foltok a ruhán, …semmi sem lesz hatással a sminkedre.

Az élet olyan, mint egy véget nem érő maraton. Így az immár 65 éves Clarins megalkotta az Everlasting Alpazozót, hogy életed minden pillanatában élvezhesd a tökéletes, természetesnek tűnő arcszínt. Ahhoz, hogy ez a termék valóban ilyen hatásos legyen, a Clarins Laboratóriuma a tartást biztosító polimert az organikus zabcukorral kombinálta, amely a bőr pigmentjeinek színéhez való alkalmazkodóképességéről ismert. Ennek köszönhetően az új alapozó kifogástalan arcszínt és tökéletes fedést biztosít 24 órán át.

Everlasting alapozó advent nyeremény

Mindig matt, mindig kész mindenre!

Felvitelnél az alapozó nem húz csíkot az arcon, és nem kelt maszk hatást. Kijavítja a tökéletlenségeket, felszívja a túlzottan termelt faggyút, és az arcszínt természetesen mattá varázsolja a bambuszpornak és a természetes eredetű kovasavnak köszönhetően. A pigmenteken, rózsaszín gyöngyökön és soft-focus púderen alapuló BŐRTÓNUS OPTIMALIZÁLÓ KOMPLEX ragyogóvá teszi az arcot és kiegyenlíti a bőrszínt.

Everlasting alapozó advent nyeremény

 

Teljes fedés, szuperkönnyű textúra… ami még a bőrt is ápolja

A Clarins Laboratoriuma hihetetlen eredményt ért el a tökéletes fedés, kényelmes viselet és bőrápoló tulajdonságok kombinálásában. Everlasting Alapozó folyékony textúrával, extra-könnyű és sima érzettel, amely majdnem észrevehetetlen viseletet biztosít. Tökéletesen kiegyenlíti az arcszínt, de hagyja „lélegezni” a bőrt. És mivel a Clarins mindig kiemelten figyel arra, hogy a bőrápolási szakértelme a sminktermékeiben is megjelenjen, ezért itt is jelen van egy olyan összetevő, ami hidratálja a bőrt és megerősíti annak védekezőrendszerét. Ez az összetevő ennek a „lifeproof” terméknek az esetében az organikus quinoa kivonat.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top