nlc.hu
Advent nyereményjáték

Emsculpt terápia advent főnyeremény

20 000 felülés erőlködés nélkül? Lehetséges! (x)

Az alakformálás új generációja megérkezett Magyarországra. Intenzív zsírbontás és izomépítés fárasztó edzések, műtét és felépülési idő nélkül – elsőként a Medios Orvosi Központban!
Adventi játékunkon megnyerheted a főnyereményt:
Egy személy részére egy teljes, 4 alkalmas Emsculpt kezeléssorozat a has vagy a fenék területén.
A négy kezelést 2 héten belül kell elvégezni.
A nyeremény 2021. május 31-ig váltható be a Medios Orvosi Központban. (1021, Budapest, Budakeszi út 3. www.medios.hu)
A nyeremény nem átruházható.

Nincs időd edzőterembe járni, mégis tónusosabb izmokra vágysz? A tudományos kutatásokkal és bizonyítékokkal alátámasztott, egyedi Emsculpt technológia segíthet! A has területén egy fél órás kezelés 20 000 felülésnyi izommunkának felel meg. Ugyanez a fenék területén 20 000 guggolásnak.

Egy kezelési ciklus négy alkalomból áll, négy darab 30 perces kezeléssel két hét alatt egy félévnyi edzésmunkát tudsz elvégezni. Az Emsculpt segítségével a has, fenék, vádli és a felkar izomzatát tudjuk formálni, erősíteni. Kim Kardashian, Jennifer Lopez és Drew Barrymore is az Emscluptot választották tökéletes formájuk elnyeréséhez.

Emsculpt terápia advent főnyereményAz egyedi technológia lényege a nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energia. A fókuszált energia a kezelt területen áthatolva nagy mélységben szupramaximális izomösszehúzódást eredményez. Vagyis olyan mértékű izommunka zajlik a kezelés során, amire magunktól nem is lennénk képesek. Mindezzel egyidőben intenzív zsírbontás is történik.

Klinikai vizsgálatok eredményei szerint az izomtömeg körülbelül 16%-kal nő, a zsír pedig 20-25%-kal csökken négy kezelés után. Az Emsculpt jelenleg az egyetlen olyan technológia, amely képes erre!

Emsculpt terápia advent főnyereményA kezelés mindenkinek ajánlott, aki tónusos, formás testet szeretne. Sportolóknak is kiváló kiegészítés az erőnlétük növeléséhez, valamint különösen jó edzésforma sérülések utáni regenerációs időszakban. Az Emsculptnak a szülés utáni regenerációban is rendkívüli szerepe lehet, szétnyílt hasizom vagy császármetszés utáni általánosan gyengébb hasfal esetén különösen ajánlott. A szétnyílt hasfal előfordulhat férfiaknál is sportolás kapcsán, súlyemelés vagy túlsúly miatt, a kezeléssel tudományosan igazoltan, biztonságosan tudjuk javítani ezt az állapotot.

Az Emsculpt orvosi intenzitású, Covid-biztos testedzésnek minősül a kezelési körülmények és a kezelés során végig kivitelezhető maszkhasználat miatt.

Hozd formába magad, segítünk!

Emsculpt terápia advent főnyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top