nlc.hu
Advent nyereményjáték

Intensive C-vitaminos gél-krém

Esthederm Intensive C-vitaminos gél-krém (x)

Az Institute Esthederm laboratóriumában tudományos kutatómunka révén válnak elérhetővé a bőr kíméletes és természetes regenerálására szolgáló termékeink.
Adventi játékunkon megnyerheted az Esthederm Intensive C-vitaminos gél-krémet!

Esthederm logoElismert szakemberekből álló csapatunk munkájára elégedett nők sokasága ad pozitív visszajelzést, akiknek fontos a megbízhatóság és a beváltott ígéretek magabiztossága. Egyedülálló szabadalmaink tudományos hátteret biztosítanak a kortalan szépségének, hiszen bármilyen típusú is a bőröd, mi sejtszintű támogatást nyújtunk fiatalságodnak megőrzése, egészségednek megóvása érdekében.

Ökobiológia az esztétika szolgálatában

Esthederm Intensive C-vitaminos gél-krém

Fakó arcbőrre, ráncokra, pigmentfoltok kezelésére. Serkenti a kollagén szintézisét, egyensúlyba hozza a pigmentációt, hatékonyan küzd a szabad gyökök nagy száma miatti sejtkárosodással szemben. A szervezet számára nélkülözhetetlen, erős antioxidánsként ismert biológiai aktív anyag, amely ránctalanító tulajdonságokkal rendelkezik. Csökkenti a sötét foltokat, szabályozza a pigmentációs mechanizmusokat. Használd arcra és nyakra, reggel és /vagy este váltakozva a szokásos ápoló termékeiddel vagy esztétikai eljárásokat követően!

Eredmény: A bőr visszanyeri feszességét és fényét, a pigmentfoltok elhalványulnak. Meghosszabbítja és kiegészíti a depigmentációs eljárások hatását (lézer, IPL).

CELLULAR WATER szabadalommal védett termék.

Esthederm Intensive C-vitaminos gél-krém advent nyeremény

Esthederm Intensive C-vitaminos gél-krém

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top