nlc.hu
Advent nyereményjáték

Gilberries and Wine advent nyeremény

Palackba zárt napsütés a tokaji Édenből (x)

Hogy jön Tokajhoz Django? Mit jelent a Woodoo Love? Bemutatkozik a Gilberries and Wine!

Adventi játékunkon megnyerheted a Gilberries and Wine ajándékát, a hét Gilberries borcsomag egyikét, amely egy Woodoo Love és egy Éden palackból áll!

Gilberries and Wine logoA boraink ismét izgalmas helyre eveztek: míg nyáron Magyarország különböző pontjain mutatkoztak be barátaink segítségével, most Nektek mutatjuk be családi pincészetünk rövid történetét. Budapesti egyetemi éveink után, vidékre vágyva, a Tokaji borvidéken kaptunk állást, majd kíváncsian, dolgos, természetközeli és családcentrikus életképtől vezérelve megvettük az első szőlőnket 2018-ban. Idén már 1,2 hektáron gondozunk szőlőfürtöket, ami évi 6-8000 palack bort jelent.

Gilberries borok advent nyeremény

Gilberries szőlőfürtök

Ketten vagyunk minden fizikai és nem fizikai munkára, és persze egy éves kislányunk Borka, aki már most is igyekszik szüleinek segíteni, például a címkék bárhova ragasztásával. A napjaink nem csak borászkodásból állnak: szeretünk új embereket megismerni, így amikor személyesen ellátogatnak hozzánk egy tokaji dűlőtúrára, többek közt bemutatjuk a szőlőtermesztés és borkészítés folyamatait. Ilyenkor kapjuk a legjobb megerősítést: amikor bemutatjuk mindennapjainkat, a munka sokaságát és nehézségét látva teljes megdöbbenéssel konstatálják, ránk és a borainkra is másképp néznek ezek után.

Gilberries borok advent nyeremény

Gilberries and Wine család

Minden palacknak története van: a megjelenésük és elnevezésük rendhagyó. Ha műfajt kellene hozzájuk és hozzánk csatolni, azt mondanánk, alter. Egyszerre gondolkodtat el, személyes, a megszokotton kívül is saját véleményt alkot. A cél pedig az, hogy a hozzánk hasonló emberekhez jussunk el. Mára több fajta borral is büszkélkedhetünk: Django gone wild az alapborunk, amely nevét és grafikáját szeleburdi kutyánktól kapta, de mi csak úgy gondolunk rá, mint a mindennapok bora, csupa meglepetéssel. A Woodoo Love fahordós száraz Furmint. Miért Woodoo? A voodoo bábukkal örömöt is lehet közvetíteni, így ez a testes, selymesen vaníliás, vulkanikus bor a boldogságunk palackpostája az érdeklődők felé. A harmadik palackban az Éden, vagyis a tokaji késői szüret rejlik. A mézes, aszalt gyümölcsös édesség mellett vibráló citrusos savak, egzotikus gyümölcsök ízeit érezni, az első korty után mintha virágos rétbe dőlnél. Ezzel a borral cáfolnánk rá arra a sztereotípiára, hogy Tokaj egyenlő az émelyítően édes borokkal. Kóstold meg ezt a bort és írd meg, ha Neked is megváltozott a véleményed. A Napsütötte rész (hamarosan) gyümölcsös, ásványos gyöngyözőbor, palackba zárt napsütés minden évszakban.

Gilberries and Wine advent nyeremény

Gilberries and Wine palackok

Az nlc adventi nyereményjátéka során lehetőségetek van, hogy Tiétek legyen a hét Gilberries borcsomag egyike, amelyet egy Woodoo Love és egy Éden palack alkot. Ha kóstolnál Gilberries bort, az alábbi elérhetőségeinken már rendelhetsz is:

Instagram/Facebook: gilberriesandwine

E-mail: gilberriesandwine@gmail.com

Gilberries nyeremény nlc advent

Ezt a Gilberries borcsomagot nyerheted meg adventi játékunkon

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top