nlc.hu
Advent nyereményjáték

Hidratáló Krém advent nyeremény

Lait-Crème Concentré Hidratáló Krém-Koncentrátum (x)

Lait-Crème Concentré Hidratáló Krém-Koncentrátum – Limitált London Kiadás. Egy kivételes termék, melyet hozzáértő orvos alkotott, a gyógyszertárak polcain 65 éve megtalálható, ráadásul a színfalak mögötti világ elengedhetetlen kellékévé vált.
Adventi játékunkon Lait-Crème Concentré Hidratáló Krém-Koncentrátumot nyerhetsz!

Az Embryolisse márka története 1950-ben kezdődött, amikor egy párizsi klinika bőrgyógyásza megalkotta a legendás „Lait-Creme Concentré” terméket, egy univerzális bőrápolót, ami milliók által használt kultikus termék lett, pillanatok alatt világszerte elismertté és nagyon közkedvelté vált a sminkesek és a színfalak mögötti főszereplők körében. A gyógyszeripar által előállított „csodakrém” maximálisan megfelel mind a bőrgyógyászat, mind a szépségápolási szakma elvárásainak.

Az Embryolisse napjainkra már egy széles körű, teljes bőrápolási termékskálával rendelkező márkává nőtte ki magát, világszerte több millió eladott termékkel. A márka filozófiája 1950 óta változatlan: megadni mindent a bőrnek, amitől az egészséges, fiatalos és gyönyörű lesz. Az Embryolisse termékeinek egyedülálló különlegessége, hogy egyrészt bőrgyógyászok és gyógyszerészek használják és ajánlják, másrészt a szépségápolás világában, elsősorban a sminkmesterek körében is igazi sztártermékké váltak.

Lait-Crème Concentré hidratáló krém advent nyeremény

Lait-Crème Concentré hidratáló krém advent nyeremény

A Lait-Crème Concentré ideális hidratáló kezelés minden körülmény között, bármely testfelületre: arcra és testre egyaránt, valamint minden bőrtípusra. Megalkotása óta mitikus termék, megtestesíti az Embryolisse valódi értékeit: óvja a legérzékenyebb bőrt is. Köszönhető ez a szigorúan összeállított formulájának és az állandó gyógyszerészeti felügyeletnek, amely mellett megalkották, hatékony és természetes.
Természetes eredetű aktív összetevők: shea vaj, méhviasz, szója protein és aloe vera.

Többfunkciós ápolás, mely különböző tulajdonságokat foglal magában: make-up bázis, amely hidratál és véd, szépség maszk, arctisztító és sminkeltávolító. Nyugtatja a bőrt napozás, valamint borotválkozás után.
Az eredmény: egy kényelmesebb, rugalmasabb és feltöltöttebb érzetű bőr, tapintása simább és nagyon puha.

Embryolisse logo advent nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top