nlc.hu
Advent nyereményjáték
MAD EYES advent nyeremény

MAD EYES a rabul ejtő szemekért (x)

A MAD EYES termékvonalának megalkotásánál a kompromisszumok nélküli tartósság és az ápolás ötvözése volt a cél. Gazdagon pigmentált termékek, tartós, kényelmes formula a természetes szépség hangsúlyozásáért minden egyes használatkor! A MAD EYES téged is rabul ejt!
Adventi játékunkon MAD EYES ajándékcsomagot nyerhetsz!

MAD EYES MASCARA

A MAD EYES MASCARA szempillaspirál formulája egyetlen másik spirálhoz sem fogható. A multi-dimenziós dúsítás, a szempillánkként építhető fedés, az intenzíven pigmentált formula és a szempillanövesztő szérum hatásához fogható végeredmény, amely igazán kivételessé teszik a terméket. Négy hónapnyi használat után, smink nélkül is hosszabb szempillák, illetve a szempillák vonala sűrűbb lesz.

MAD EYES MASCARA szempillaspirál advent nyeremény

 

MAD EYES CONTRAST SHADOW DUO

A MAD EYES Contrast Shadow Duo kiváló megoldás bárki számára, aki lelkesedik a látványos, de nem harsány végeredményért, elérheti azt néhány mozdulattal, közben viszont nem kell az esetleges hibák miatt aggódnia. Minden egyes dupla végű szemfesték stift két, egymást kiegészítő árnyalatot foglal magában a merész vagy visszafogott, matt vagy irizáló végeredményért. Kombináld kedved szerint! A krémes textúra könnyedén siklik a szemhéjakon, vagy a szempillák vonalában. Amint végeztünk az eldolgozással, a pigmentek nem kenődnek el, 24 órán át tartó non-stop tartósággal, amely ugyanakkor nem szárítja ki a szemhéjak érzékeny bőrfelületét.

MAD EYES Contrast Shadow Duó advent nyeremény

 

MAD EYES PRECISE LINER

Álmodtál már valaha tökéletes macskaszemekről? Nem kell lemondanod róla, nem kell a kudarctól tartanod! MAD EYES PRECISE LINER: könnyű használat, intenzív matt finish, a tetoválások tartósságával! A precíz és flexibilis applikátornak köszönhetően könnyen szabályozhatod vonalad vastagságát vagy színének intenzitását, attól függően, milyen erősen nyomod a bőrfelületre. A végeredmény gyönyörű, hosszantartó matt árnyalat, amely 24 órán át tart. Egy tusvonal, amely nem kenődik el, nem maszatolódik napközben.

MAD EYES PRECISE LINER advent nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top