nlc.hu
Advent nyereményjáték

Mercedes-Benz Man advent nyeremény

Mercedes-Benz Man. The travel collection (x)

A híres francia parfümkészítő mester, Olivier Cresp által alkotott Mercedes-Benz Man eau de toilette, a márka egyik legkelendőbb férfi illata az emblematikus kialakításnak, valamint az addiktív és csábító aromás, fás, gyümölcsös illatának köszönhetően.
Adventi játékunkon megnyerheted a Mercedes-Benz Man különleges illatát!

A Mercedes-Benz bemutatja legsikeresebb illatának utazó kiszerelésű változatát azon férfiak részére, akik rendszeresen úton vannak.

Mercedes-logo advent nyereményAz utazó formátum ideális 20 ml-es kiszerelése tökéletes méret, hogy kedvenc illatodat bármikor és bárhova magaddal vihesd.

Mercedes Benz illat advent nyeremény

Erős személyisége teszi egyedivé. Hozzászokott a rivaldafényhez, bármikor és bárhol magára vonja a figyelmet és megbabonáz karizmatikussága. Legyen akár a színpadon vagy a kulisszák mögött, mindig a középpontban van. Fontos számára az ismertség, a siker az útitársa, és a teljesítmény számára az adrenalin. Egy átható tekintet. Egy lélegzetvétel. Egy belső mosoly. És azzá válik, aki. Saját élete főszereplőjévé. Itt az ideje, hogy a Mercedes-Benz Man kilépjen a reflektorfénybe.

Mercedes-Benz Man illat advent nyeremény

Egy férfi illat, ami Ultra-modern. Ultra-igényes. Egy emblematikus termék, ami igazán magán viseli és megmutatja a CSILLAGOT… A Mercedes-Benz CSILLAGOT, amit a világon mindenki ismer.

Olivier Cresp parfümkészítő egy időtlen és kifinomult, aromás, fás, gyümölcsös Mercedes-Benz illatot alkotott. Modern érzékiség, időtlen kifinomultság jellemzi.

Mercedes-Benz Man illat advent nyeremény

A nagyon intenzív, aromás szívjegyben a cédruslevelek és a geránium testesíti meg a férfias eleganciát. A fejjegyben a gyümölcsös, finoman lendületes körte jegyek keverednek az ambrette maggal a friss, modern eredmény érdekében. A mély, fás alapjegyet a kifinomult brazíliai rózsafa és a tölgymoha szabadítja fel.

Egy igazi luxus kompozíció tisztán meghatározott identitással. Egy csábító, függőséget okozó illat. Egyedi.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top