nlc.hu
Advent nyereményjáték

MESOLIFT advent nyeremény

MESOLIFT Fáradtság jeleit eltüntető revitalizáló C15 koncentrátum (x)

A mezoterápiás esztétikai eljárás inspirálta a MESOLIFT C15 koncentrátum megalkotását. Kúraszerű használata megóvja a bőrt azokban az időszakokban amikor stressznek, fáradtságnak vagy szezonális változásoknak van kitéve.
Adventi játékunkon megnyerheted a MESOLIFT C15 koncentrátumot!

LIERAC logo advent nyereményA modern dermokozmetika élvonalába tartozó Lierac úgy véli, hogy a legmodernebb eljárások és technológiák felfedezése megnyitja az utat a kozmetikumok jövőjéhez.
A márka az Anti-Aging területén 2. számú piacvezető Európában. A márka egy komplett innovációs ökoszisztémát és egy integrált laboratóriumot fejlesztett ki, amelyben a legkiválóbb orvosokkal és kutatókkal együttműködve egy globális kutatóközpontot hozott létre. A cél: a lehető legmegbízhatóbb termékek és megoldások megkeresése, az arcbőrön és a testen megjelenő problémák kezelésére, amit az idő múlása okoz.

Szakszerű öregedésgátló kezelések, egyedülálló arc és testápolás, energizálás és napvédelem. A teljesítmény orientáció inspirálja a kutatómunka minden lépését, az aktív és ultra érzéki textúrák kifejlesztését. Mert a hatékonyság a márka egyéni védjegye. Mint ilyen, fenntartja a francia szépségmodellhez való kötődését, ez pedig egyet jelent a fejlett innovációval és a nőiességgel, a teljesítmény iránti igénnyel és a finom eleganciával. A vágás-mentes dermokozmetológiai megoldások megalkotásával a Laboratoires Lierac Paris a szépséget hozza el a nők számára, amely tükrözi szabad és optimista életüket. Eleget tesz azon női törekvéseinek, akik szeretnék, hogy megjelenésük tükrözze a bennük rejlő belső erőt és energiát; hiszen ők kreatív vállalkozók, nők, akik fantasztikus ötletekkel rendelkeznek, és akik nagy projekteket vezetnek.

LIERAC MESOLIFT C15 koncentrátum advent nyeremény

A mezoterápiás esztétikai eljárás inspirálta a MESOLIFT C15 koncentrátum megalkotását. Kúraszerű használata megóvja a bőrt azokban az időszakokban amikor stressznek, fáradtságnak vagy szezonális változásoknak van kitéve. Az első használatkor aktiválódik a tiszta C-vitamin, így megőrzi az összetevő frissességét és hatékonyságát, ezáltal megújult, ragyogó és élettel teli bőrt eredményez.

Használja reggel és este a szokásos hidratáló krém előtt, a szemkörnyék területének kihagyásával. Minden használat után törölje le a tubus hegyét. Napvédő krém használata ajánlott napközben. Használata: a felbontást követő 15 nap. Ezen időszak lejárta után, a termék használatra alkalmatlan.
 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top