nlc.hu
Advent nyereményjáték

Polaar Northern Light advent nyeremény

Polaar Northern Light tápláló arckrém (x)

Ez az egyedi és tápláló arckrém minden bőrtípus számára megfelelő megoldást nyújt a bőr textúrájának finomabbá tételére.
Adventi játékunkon Northern Light  Smoothing Cream ragyogásfokozó arckrémet nyerhetsz!

A Northern Light termékcsalád magas aktív hatóanyag koncentrációjának köszönhetően megújítja a bőrt és megvédi a szennyeződésektől. Évekig tartó kutatások során felfedeztük a tundra szívében élő szibériai ezüstfűz kivételes megújító  hatásait.  Ez a narancsszínű gyümölcs harmincszor több C vitamint tartalmaz, mint egy átlagos narancs és 108 aktív növényi elemet.

Polaar Northern Light advent nyeremény

Polaar Northern Light

Annak érdekében, hogy az arcbőr ragyogóbb legyen, a Polaar hozzáadta a formulájához az első 100% -ban természetes, növényi alapú szalicilsavat!

Keratolitikus hatásának köszönhetően finomabbá varázsolja bőr textúrát, valamint simább és lágyabb bőrfelületet kölcsönöz kizárólag természetes anyagok segítségével. Egy újonnan kifejlesztett technológiának köszönhetően a szennyeződés elleni aktív összetevők láthatatlan filmként simulnak a bőrre, amely megvédi és megakadályozza a szennyeződések behatolását a bőrsejtekbe.

A Northern Light minden bőrtípus számára elengedhetetlen termékeket tartalmaz. Ragyogást kölcsönöz, szabályozza a faggyútermelést, összehúzza a pórusokat, valamint kiegyenlíti a bőrt és eltünteti a kezdetleges ráncokat.

A Northern Light  Smoothing Cream egy ragyogásfokozó arckrém, amely különleges összetevője, a szibériai olívabogyó tartalma miatt ragyogásnövelő és bőrjavító hatású, tökéletesen alkalmas bármely bőrtípus ápolására. Egyedülálló C-vitamin-koncentrációja és a 100% -ban természetes szalicilsav teszik a sugárzó arcbőrre vágyók legjobb szövetségesévé. A bőr simább, puhább és egyenletesebb lesz és védett a városi levegő szennyeződésétől.

Polaar Northern Light advent nyeremény

Polaar Northern Light

Polaar Northen Light advent nyeremény logo
 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top