nlc.hu
Advent nyereményjáték

RDM Ultra Tápláló Ajakbalzsam advent nyeremény

Reve De Miel Ultra Tápláló Ajakbalzsam (x)

Az ezerarcú méz tápláló és antioxidáns hatása
Adventi játékunkon Reve De Miel Ultra Tápláló Ajakbalzsamot nyerhetsz!

NUXE logo advent nyereményA mézet, mint a méhkaptárak kincsét számtalan területen alkalmazzák. Hosszú idő óta egyedülálló pozíciót tölt be a táplálkozási szegmensen belül és a kozmetikumokban is már jelentős szerepet játszik. Ismert antioxidáns, tápláló, lipidpótló és kényeztető bőrre gyakorolt hatása.

Több mint 20 éve kényezteti világszerte a Nuxe Rêve de Miel termékcsalád a száraz és érzékeny bőrt. Ellenállhatatlan testápolási és arcápolási termékek teljes választékát kínálja, melyek magában foglalják a méz és az értékes növényi olajok minden pozitív tulajdonságát.

Reve De Miel

NUXE Reve De Miel termékek

A Rêve de Miel mindennapos használata igazi kényeztetés, könnyen beszívódó textúrájának és mézes illatjegyeinek köszönhetően.

A rendkívül kényeztető Rêve de miel® termékek sorozata valódi megnyugvás minden bőrtípusra, még a legszárazabb és legérzékenyebb bőrnek is. Rendkívül tápláló, ez a termék megnyugtatja és táplálja a bőrt.

Reve De Miel Ultra Tápláló Ajakbalzsam

Reve De Miel Ultra Tápláló Ajakbalzsam

Az ajakbalzsam formulája koncentráltan tartalmazza a méz, a propolisz és az értékes olajok hatékony erőit. A NUXE REVE DE MIEL Ultra tápláló ajakbalzsam azonnal enyhíti, mélyen táplálja és segít helyreállítani a száraz ajkakat. Bizonyítottan hatékony extrém hideg körülmények között is: a terméket használók 90%-a egyetértett abban, hogy könnyedén visszanyerték a komfortérzetüket az ajakbalzsam használatakor. Kicsik és nagyok egyaránt használhatják.

84,5%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

A NUXE támogatja a méhkasokat, ezzel részt vesz a méhecskék védelmében.

Reve De Miel Ultra Tápláló Ajakbalzsam

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top