Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

SHISEIDO kompakt alapozó (x)

SHISEIDO SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING Custom Finish Powder Foundation - A SHISEIDO első kompakt alapozója, mely ActiveForceTM technológiával készült és folyamatosan felfrissül a bőrön, ami 24 órás makulátlan hatást biztosít.
Adventi játékunkon SHISEIDO alapozót nyerhetsz!

Shiseido logoInnováció, melyet a SHISEIDO púderekben rejlő 140 éves szakértelme inspirált, egy forradalmi por állagú alapozó, mely nedvesen és szárazon is felvihető a bőrre. Lélegző formulája könnyedén eldolgozható, építhető fedést biztosít, többdimenziós hatással, melynek köszönhetően a bőr természetesnek hat.

Az ActiveForceTM technológiának köszönhetően az alapozó selymesen könnyed textúrája tökéletes összhangba kerül az arcbőrrel, miközben ellenáll a hőnek, a páratartalomnak és az arc mozgásainak, hosszantartóan friss és természetes végeredményért biztosítva. Az új formula antioxidánsban gazdag kakukkfű kivonattal, fényvisszaverő gyöngykivonattal, az azonnali hidratálás érdekében hialuronsavval, illetve egy ún. Smart Correcting Powder-el készült, mely a bőr textúráját és tónusát javítja, és hibátlan, testre szabható fedést biztosít 24 órán keresztül.

Csomagolása kecses, rendkívül vékony kompakt, amelyet a márka védjegyének számító piros csík szegélyez.

Synchro Skin Self-Refreshing Custom Finish Powder alapozó advent nyereményJ-Beauty használati tipp: az alapozó professzionális minőségű, kettős felhasználású szivacs applikátort tartalmaz, amely enyhe-közepes fedést tesz lehetővé. A szivacs fehér oldala bársonyos tapintásúnak hat és szárazon használható. Az arc közepétől kifelé haladva, egyenletesen oszlass el egy kevés mennyiséget. Ahol szükséges, vigyél fel még egy réteget nyomkodó mozdulatokkal. Nedvesítsd meg a szivacs fekete oldalát vízzel, és nyomkodd ki a felesleget, mielőtt a port egyenletesen ütögető mozdulatokkal felvinnéd az arcodra. A makulátlan hatás elérése érdekében óvatosan dolgozd el a bőrön a Shiseido HANATSUBAKI HAKE púder ecsettel.
 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top