nlc.hu
Advent nyereményjáték

Szemkörnyékápoló koncentrátum advent nyeremény

Total Eye Lift Szemkörnyékápoló koncentrátum (x)

Ragyogó tekintet rekordidő alatt.
Adventi játékunkon Total Eye Lift Szemkörnyékápoló koncentrátumot nyerhetsz!

22 izom több mint 10 000 mozdulata naponta… ez a szemünk: hiperaktív, kifejező és csillogó. Könnyedén beragyogja az egész arcunkat, de a szemkörnyékünk nagyon érzékeny terület. 25 éves korban már megjelennek az idő és a fáradtság első jelei!

A szemkörnyék szakértőjeként a Clarins most bemutatja Total Eye Lift-et. Ez a kivételes szemkörnyékápoló bármely korban és minden nőnél célbaveszi az összes olyan tényezőt, amelyek elhalványítják a ragyogó tekintetet: a puffadtságot, a sötét karikákat, a finom vonalakat és ráncokat, sőt még a feszesség elvesztését is. A Clarins Laboratoriuma egyedi növényi összetevőket kombinál, és így ajánlja ezt az egyedülálló szemkontúr kezelést.

Total Eye Lift Szemkörnyékápoló koncentrátumEGY HATÁSOS EMELŐ – KISIMÍTÓ DUÓ

Tudjuk, hogy az életben minden perc számít. A Clarins éppen ezért két csúcsteljesítményű összetevőjét, az organikus harungana kivonatot és az édes akác viaszt kombinálja az azonnali megemelő és kisimító hatásért. A tekintet napról napra nyíltabbá válik, a szemhéjak pedig megemelkednek.

EGY FORMULA AMELY A NÖVÉNYEK EREJÉT TARTALMAZZA

✓Albizia kivonat a szem alatti táskák és sötét karikák ellen.

✓Vadgesztenye eszcin, organikus guarana kivonat és növényi koffein a fáradtnak tűnő szemek ellen

✓Organikus shea vaj a bőrnyugtató hatásért        

94%-ban természetes eredetű összetevő

Egy könnyed, szupersima, balzsamszerű textúra a gél frissességével és a krém gazdagságával. Gyorsan beszívódik, sőt még a sminket is segít tartósabbá tenni. Egyszerre kényelmes, tápláló és könnyed.

Total Eye Lift Szemkörnyékápoló koncentrátumTotal Eye Lift Szemkörnyékápoló koncentrátum

A Clarins Total Eye Lift hatékony, teljeskörű szemkörnyékápolót kifejezetten azé

rt fejlesztették ki, hogy fokozza az egész szemkörnyék szépségét halántéktól halántékig. Kisimító hatással rendelkező finom textúráját nagyon könnyű használni, ráadásul a sminket is tartósabbá teszi. Növényi kivonatok erejével segít azonnal megemelni a szemhéjat és kisimítani a kisebb vonalakat, ráncokat, szarkalábakat, ugyanakkor helyreállítja a szemkörüli bőr teltségét. Csökkenteni a fáradtság jeleit, a sötét karikákat, az árnyékos területeket és a duzzanatokat. A szemek és a tekintett frissebb, kipihentebb és ragyogóbb lesz, miközben ápolja a szempillákat is. Érzékeny szeműek és kontaktlencse viselők számára is alkalmas.
 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top