nlc.hu
Advent nyereményjáték

Városmajori Szabadtéri Színpad advent nyeremény

Ajándékozhatsz kultúrát karácsonyra (x)

Az ünnepek közeledtével újra elérkezett a pillanat, hogy átgondoljuk, mivel lepjük meg szeretteinket, barátainkat karácsonyra. Ha nincs még ötleted, és a jelenlegi vírushelyzetben kedved sincs emberek közé menni és a tömegben megküzdeni az ajándékokért, a meglepetések beszerzését intézheted biztonságosan és kényelmesen is.

Adventi játékunkon megnyerheted a Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékát, egy ajándékkártyát, amellyel a 2021-es évad előadásaira lehet jegyeket vásárolni!

Mostanában az internetes vásárlás számít az egyik legbiztonságosabb megoldásnak, hiszen így a vásárlás során a lehető legkevesebb emberrel kell kapcsolatba lépned.

Városmajori Szabadtéri Színpad nlc advent nyeremény

Városmajori Szabadtéri Színpad

Egy kártya – több tucatnyi kulturális élmény

Idén nem csupán az egész esztendő, de az ünnepek is rendhagyó módon telnek majd. A súlyosbodó koronavírus-járvány miatt a színházak bizonytalan időre bezárták kapuikat, nézők nélkül tartják meg előadásaikat. A Városmajori Szabadtéri Színpad bízik abban, hogy jövő nyárra a körülmények már kedvezőbbek lesznek és a hihetetlen színesre tervezett repertoárjukat a biztonságban, szabadban élvezheti majd a közönség.

Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártya

Városmajori Szabadtéri Színpad ajándékkártya

A 10.000.- és 20.000.- forint értékű ajándékkártyával közel hetven különböző program közül válogatva vásárolhat majd jegyeket a 2021-es évad előadásaira annak tulajdonosa. Az ajándékkártya megvásárolható a Városmajori Szabadtéri Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.) készpénzzel, Szép- és bankkártyával vagy utalvány formájában online. A kártya felhasználható 2021. augusztus 15-ig.

Városmajori Szabadtéri Színpad nlc advent nyeremény

Városmajori Szabadtéri Színpad

Éljétek át együtt az élményt!

Kultúrát ajándékozni mindig öröm, és mivel a városmajori ajándékkártya akár több jegyre is beváltható, így együtt is felhasználhatjátok, megosztva, közösen átélve a szerzett élményeket, örömöket!

Online jegyvásárlás esetén az ajándékkártya felhasználása mezőbe gépeld be a kártyán található vonalkód sorszámát. Amennyiben a kártyán lévő összeg kisebb, mint a vásárolni kívánt jegyek értéke, úgy a fennmaradt összeget bankkártyával egyenlítheted ki, fordított esetben a megmarat összeget későbbi vásárlás során tudod felhasználni.

Városmajori Szabadtéri Színpad nlc advent nyeremény

Városmajori Szabadtéri Színpad

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top