nlc.hu
Advent nyereményjáték

Bioderma Hydrobio advent nyeremény

A vízhiányos bőr jellemzői és megfelelő ápolása (x)

A dehidratált bőr nem egy bőrtípus, sokkal inkább egy állapota a bőrnek.
Adventi játékunkon megnyerheted a Bioderma Hydrobio vízhiányos bőrre ajánlott csomagját!

Fontos, hogy a dehidratált bőrt ne keverjük össze a száraz bőrrel, melyet bizonyos tápanyagok (lipidek, esszenciális zsírsavak) hiánya okoz. A vízhiány minden bőrtípus (száraz, zsíros, kombinált) esetén előfordulhat. A dehidratáció a bőr kiszáradásával, ragyogásának csökkenésével és kellemetlen, feszülő érzéssel jár.

A nem megfelelően hidratált arcbőr gyengítheti a bőr barrier funkcióját.

BIODERMA vízhiányos bőr

Vízhiányos bőr

A vízhiányt okozhatja az életmód, a külső környezeti tényezők, de a nem megfelelő bőrápoló készítmények használata is.

A megfelelő mennyiségű víz bevitele sokat segíthet a bőr állapotán, de kizárólag vízivással nem lehet megakadályozni a vízveszteséget, külső segítségre is szükség van a hidratált bőr eléréséhez és annak fenntartásához.

Fontos, hogy a vízhiányos bőrt bőrgyógyászatilag biztonságos termékekkel ápoljuk, amelyek megfelelően hidratálják és ragyogóvá varázsolják a bőrt.

BIODERMA Hydrabio termékcsalád

A BIODERMA Hydrabio termékcsaládja az Aquagenium® szabadalomnak köszönhetően hosszan tartó hidratáltságot biztosít a bőrnek és megoldást nyújt a dehidratáltság okozta kellemetlen tünetekre.

Megszünteti a kellemetlen bőrfeszülést, visszaadja az érzékeny, fakó, élettelen bőr egészséges ragyogását.

BIODERMA Hydrobio advent nyeremény

BIODERMA Hydrobio csomag vízhiányos bőrre

Hogyan ápold vízhiányos bőröd?

BIODERMA logo advent nyereményjátékA rutin első lépése a megfelelő arctisztítással kezdődik.

A Bioderma Hydrabio H2O arc-és sminklemosó lemosást nem igénylő micellás vize egyedülálló toleranciát garantál, optimális sminkeltávolító hatása pedig rendkívüli kényelmet biztosít. A benne található egyedülálló Aquagenium® szabadalom, a bőrben vízcsatornaként funkcionáló aquaporinok stimulálásán keresztül, segíti a bőr mélyebb rétegeiben lévő sejteket a kiegyensúlyozott nedvességtartalom kialakítására és megköti a nedvességet a bőr felsőbb rétegeiben.

Mindennapi ápoláshoz pedig használd a Bioderma hialuronsav tartalmú Hydrabio Szérumát, amely 24 órán át tartó hidratáló hatást biztosít, és segít megőrizni bőröd önhidratáló képességét.

Esténként a még nagyobb hatékonyság érdekében vigyél fel a Bioderma Hydrabio Maszkjából, amely tartós komfortérzetet nyújt feszülő bőrödnek és visszaállítja bőröd rugalmasságát és ragyogását.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top