nlc.hu
Advent nyereményjáték

Adventi nlc játék 2021

Adventi játék 2021

Gyűjtsd a karácsonyi manókat és nyerj minden nap adventi nyereményjátékunkon! Értékes napi, heti ajándékokat, sőt, a fődíjat is megnyerheted!

Keresd az nlc adventi oldalán a karácsonyi manókat 2021. november 22-től december 19-ig, gyűjts össze belőlük naponta 6-ot! Amint megtaláltad mindet, egy kérdést teszünk fel neked. Ha helyesen válaszolsz,  indulhatsz az ajándékokért a napi, a heti és a fődíjas sorsoláson is.

Adventi játék 2021

A karácsonyi figurákat nem találod meg az összes nlc-s cikkben, kizárólag az adventi témájúakban, amelyeket az nlc ADVENT oldalán éred és rákattintva tudod őket összegyűjteni.

Ha összegyűjtöttél hat karácsonyi alakot, kapsz egy kérdést. Ha jól válaszolsz rá, máris bekerülsz a sorsolandók listájába. Minden nap csak egyszer lehet összegyűjteni a figurákat, de ez már elég ahhoz, hogy bekerülj a sorsolásba és ha szerencséd van, megnyerd az adventi ajándékok egyikét.

Napi sorsolás

A sorsoláson azok vehetnek részt, akik előző nap 0–24 óráig összegyűjtötték a 6 karácsonyi manót a cikkekből és helyesen válaszoltak a feltett kérdésre, ők automatikusan részt vesznek a nyereménysorsoláson.
Szombaton és vasárnap nincs sorsolás, a hétvégi napok napi sorsolása mindig a következő hétfőn történik!

Heti sorsolás

A játék 4 hetes időtartama alatt minden hétfőn kisorsoljuk a heti nyereményeket azok között, akik az előző hét legalább egy napján összegyűjtötték a 6 db karácsonyi figurát és helyesen válaszoltak az aznapi  kérdésre.

Fődíjak

A fődíjak a játék végén, december 20-án, hétfőn találnak gazdára az utolsó heti nyereményekkel együtt. Az értékes főnyeremények sorsolásán újra minden játékos lehetőséget kap a nyerésre.

nlc 2021 adventi bögre

nlc 2021 adventi bögre

Mindent megteszünk a nyeremények mielőbbi kézbesítése érdekében, azonban a postázás általában hosszú átfutási idővel történik, különösen az ünnepi időszakban. Az adventi nyereményeket legkésőbb 2022. január 30-ig juttatjuk el nyerteseinknek.

Sok sikert és jó szórakozást kíván az nlc szerkesztősége!

Ha kérdésed van, ide írj: nyeremenyjatek@nlc.hu

Gyere és játssz velünk adventi játékunkon!

A nyerteslistát itt találod »

A nyeremények listáját itt böngészheted »

Az adventi nyereményjáték szabályzatot itt olvashatod »

Advent nlc 2021

Advent nlc 2021

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.