nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerj Chanel terméket adventi játékunkban!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Chanel termék

CHANEL Őszi – Téli Kollekció

“TONE-ON-TONE” UNIVERZUMA

A MAKEUP CREATION STUDIO a tone-on-tone megközelítésből merítette az ihletet a kollekció megalkotásakor. Ez olyan használata a kiválasztott színeknek, amit Gabrielle Chanel nagyon szeretett.  Ahelyett, hogy sokféle árnyalatot használt volna, gyakran inkább egy viszonylag korlátozott színpalettára koncentrált, és feltárta annak különböző intenzitását, árnyalatait.

Advent nyeremény Chanel

Szofisztikált, gyönyörű szemek, két egyszerű lépésben, 4 TONE-ON-TONE párral: khaki harmónia, ezüstös szürke, barnás vörös, terracottás pezsgőszín.

Mindegyik színharmónia egyedi és időtlen, de mind a négynek egy közös célja van: kiemelni a szemet, hogy a figyelem központjában legyenek.

Színekben és textúrákban gazdag kollekció, amely modern kontraszttal hangsúlyozza a szemet: matt vs metál.

Advent nyeremény Chanel

A négy színharmónia mindegyike három terméket tartalmaz. Hangsúlyozza a szemeket a STYLO OMBRE ET CONTOUR és az OMBRE PREMIÈRE LAQUE duóval, és kiemeli a körmöket a színekben hozzájuk illő LE VERNIS segítségével. A színharmóniákat kiegészítik a CHANEL Makeup Creation Studio által megalkotott kiegészítő termékek, amelyek minden bőrszínhez jól illeszkednek.

Advent nyeremény Chanel

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top