nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerj Clarins terméket adventi játékunkban!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Clarins termék

Semmi energiát nem érzel magadban? Egy csendes este és néhány epizód a kedvenc sorozatodból máris újra feltölt! Rossz kedved van? Túl sok a stressz? Nincs is jobb, mint egy spinning óra, amitől rögtön újra felpörögsz. Ha tudod, melyik élethelyzetben mi a módja számodra, hogy a lehető legjobban kezeld a napi kihívásokat, akkor vajon nem tudja ugyanezt a bőröd is?

Advent nyeremény Clarins

A bőröd olyan, mint te magad, egészséges és kiegyensúlyozott tápanyagokra van szüksége, hogy csúcsformában legyen. Azaz számára is ugyanúgy fontos a feltöltődés, a méregtelenítés, a friss és természetes összetevők. A My Clarins az arcápolási termékek egy új generációja, ami a természet legjavával segíti az egészségesnek tűnő bőr elérését. Ezek a készítmények bejuttatják a bőrbe mindazt, ami „jó”, és eltávolítják mindazt, ami „rossz”.

A vegánbarát formulák egyszerűek és úgy készültek, hogy minden bőrtípus megtalálja a számára megfelelőt, sőt minden bőrtípuson jól működjenek. Hogy mit tartalmaznak?

Gyümölcsöket, virág-, növényi- és magkivonatokat, illetve az „egészséges bőr komplexet”, amely antioxidánsokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal dolgozik azon, hogy megszabadulj a légszennyezettség káros hatásaitól is.

Advent nyeremény Clarins

A gyönyörű bőr napirendjéből nem hiányozhat egy olyan hidratáló termék, amitől a bőr egész nap egészségtől ragyog. Ez nem más, mint a MY CLARINS RE-BOOST frissítő hidratáló nappali arckrém, amely csodásan friss energizáló krém-gél textúrájával javítja a bőr hidratáltságát. Formulája 89%-ban természetes eredetű, és csupa jobbnál jobb összetevőt tartalmaz!

Ezt éjszakára tökéletesen egészíti ki egy relaxáló maszk, ami oltja a bőr szomját, segít a pihenésben és újratölti a bőr elemeit. A MY CLARINS RE-CHARGE relaxáló éjszakai krémmaszk könnyű és frissítő, akár egy meditációs gyakorlat a bőrnek. Pihentető hatású, ezáltal könnyebben újra formába lendül a bőr.

Alig ébredtél fel, de már elkéstél? Ne aggódj, mert a RE-FRESH Golyós szemkörnyékápoló gyümölcs és növényi kivonatok tökéletes egyensúlyával, hidratálja és frissíti a szemkontúr területét és láthatóan csökkenti a szem körüli fáradtság jeleit egy szemvillanás alatt. A fém roll-on applikátor fokozza a formula frissítő hatását.

Advent nyeremény Clarins

Egy arcápolási rutin, ami jót tesz a bőrnek. Az eredmény a tökéletesen hidratált, üde, puha, egészségtől ragyogó bőr, belülről feltöltött, tiszta és hibátlan textúrával. …dióhéjban, szuper egészséges!

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top