nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

A dehidratált bőr barátja: Hydrabio Szérum

A vízhiány valamennyi bőrtípust érintheti, a dehidratáció a bőr kiszáradásával, fényének csökkenésével és feszülő érzéssel társul. A BIODERMA Hydrabio termékcsaládja a legjobb megoldást nyújtja a kellemetlenségekre.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Hydrabio Szérum

A dehidratált bőr nem összekeverendő a száraz bőrrel, hiszen a vízhiány bármely típusnál (száraz, zsíros, kombinált) kialakulhat és tüneteket okozhat. A nem megfelelően hidratált arc gyengítheti a bőr barrier funkcióját.

Hydrabio Szérum Advent nyereményjáték nyeremény

A bőr vízhiányának számos oka lehet, az életmód és külső tényezők miatt is kialakulhat, ahogy a nem megfelelő bőrápoló készítmények is okozhatják. A megfelelő mennyiségű víz bevitele a szervezetbe segítheti ugyan a bőr állapotát, ám pusztán vízivással nem lehet kiküszöbölni a veszteséget, külső támogatásra van szükség a hidratált bőr eléréséhez és fenntartásához.

A BIODERMA Hydrabio termékcsaládjának kifejlesztését ez a felismerés segítette, így az Aquagenium szabadalomnak köszönhetően hosszan tartó hidratáltságot biztosít a bőrnek, és jóleső megoldást nyújt a dehidratáltság tüneteire is. Az újdonság megszünteti a kellemetlen bőrfeszülést, visszaadja a fakó, élettelennek ható bőr egészséges ragyogását.

Hydrabio Szérum Advent nyereményjáték nyeremény

Hydrabio Szérum

A vízhiányos bőr ápolási rutinjának minden állomására kiváló termékeket biztosítunk. A Hydrabio H2O arc- és sminklemosó segíti a bőr mélyebb rétegeiben lévő sejteket a kiegyensúlyozott nedvességtartalom kialakításában, és megköti a nedvességet a bőr felsőbb rétegeiben. A hialuronsav tartalmú Hydrabio Szérum a mindennapi ápolás során nyújt 24 órás hidratáló hatást, továbbá segít megőrizni a bőr önhidratáló képességét. Esténként pedig a Hydrabio Maszk nyújt tartós komfortérzetet a feszülő arcbőrnek, miközben visszaállítja annak rugalmasságát és ragyogását.

Atoderm Advent nyereményjáték nyeremény

Próbáld ki Te is a BIODERMA egyedülállóan hatásos Hydrabio termékcsaládját!

Hydrabio Szérum Advent nyereményjáték nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top