nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Levehetjük a sült krumplit a tiltólistáról

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Electrolux Air Fryer sütő

Az elmúlt években fantasztikus fejlődésen esett át a hazai gasztronómia, ami nem csak a jobbnál jobb éttermekben érhető tetten, de a háztartások jelentős részében is. A rengeteg szakácsköny, a gasztro bloggerek izgalmas receptjei, az online receptvideók és a főzős műsorok kifogyhatatlan inspiráció forrást jelentenek mindenkinek, akit egy kicsit is érdekel a főzés.

Electrolux Air Fryer sütő advent nyeremény

Ezzel együtt a klasszikus kedvencek, például a rántott hús, a rántott zöldségek és a sült krumpli, némi lelkiismeretfurdalás kíséretében ugyan, de ma is gyakran ott vannak az asztalunkon. Jó hír, hogy ma már azok a fogások is lehetnek egészségesebbek, amelyeket sokáig csak bő olajban tudtunk finomra sütni.

Electrolux Air Fryer sütő advent nyeremény

Az Electrolux Air Fryer sütőben akár olaj nélkül készíthetsz igazi „sült ízű”, ropogós krumplit vagy rántott húst. A sütőben egyenletesen áramlik a levegő az étel körül, így mindennek finom sült íze lesz. Ha nem akarsz lemondani teljesen az olajról, akkor forgasd össze az összevágott krumplihasábokat 1 kanál olajjal vagy spricceld le vele finoman a panírozott húst. Így is sokkal egészségesebb lesz, mintha bő olajban sütnéd.

Egy AirFryer azonban nem csak a korábban olajban sütött ételek egészségesebb elkészítéséhez használható. Grillezhetsz benne zöldséget vagy finom kérget süthetsz a húsra. Minden alapanyag megőrzi friss, természetes ízét. Így nem csak egészségesebbek, de finomabbak is lesznek az ételek.

Electrolux Air Fryer sütő advent nyeremény

Ha kilépnél a húsok és zöldségek világából, készíthetsz ropogós tésztájú pizzát, vagy meglepheted vasárnap reggelire a családot egy adag muffinnal is, amit értékelni fognak a kávé mellé. Az Electrolux Air Fryer sütője 8 beépített programmal segít abban, hogy minden fogás jól sikerüljön már az első alkalommal. Sőt, receptet is találsz mindegyik programhoz, hogy azonnal ki is próbálhasd, mennyi különböző finomságot süthetsz benne.

Electrolux Air Fryer sütő advent nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top