nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerj egy Electrolux Well Q8 vezeték nélküli porszívót adventi játékunkban!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Electrolux Well Q8 vezeték nélküli porszívó

Anyának igaza volt, a tisztaság fél egészség

Lehet, hogy anyáinknak még nem volt tudományos bizonyítéka erről, de mindenesetre ebben (is) igazuk volt. Sőt, egy kutatás* szerint a tiszta környezet nem csak az egészségünkre, de a hangulatunkra is hatással van. A felmérésben részt vett válaszadók jelentős többsége (81%) boldogabbnak érzi magát, ha egy kellemes, tiszta otthonba érkezik haza. Ráadásul nem csak a hangulatukat befolyásolja a tisztaság. A válaszadók 85%-a sokkal nyugodtabb, 76%-a jobban alszik, 75%-a pedig kevésbé stresszes. Hogy mi ebből a tanulság? Tartsuk tisztán otthonunkat, hogy egészségesebbek és boldogabbak legyünk.

Electrolux Well Q8 vezeték nélküli porszívó advent nyeremény

Takarítsunk rendszeresen

A gyakori (akár napi rendszerességű) takarításban sokat segíthet egy vezeték nélküli álló porszívó, ami mindig kéznél van, és amivel 10-15 perc alatt végig lehet szaladni a lakáson (attól függ persze, mekkora a lakásod). Egy Electrolux Well Q8 porszívó akkumulátora akár 55 percig is bírja, így, ha nagyon belelendülsz a takarításba, ő kitartó társad lesz.

Electrolux Well Q8 vezeték nélküli porszívó advent nyeremény

Gyors és kényelmes takarítás

A RedDot design díjas porszívó tényleg nagyon szép, ezért tarthatod a nappaliban, a konyhában vagy bejárati ajtó közelében. Mindig kéznél lesz, ha gyorsan össze akarod szedni a cipő talpán behozott sarat, a kiszóródott virágföldet vagy a lehullott levelet. A Well Q8 modelleknek van kivehető morzsaporszívója is, mellyel a konyhapultról, az asztalokról és a kanapéról is pillanatok alatt feltakaríthatod a kiszóródott cukrot, gabonapelyhet vagy elhullott hajszálakat.

Electrolux Well Q8 vezeték nélküli porszívó advent nyeremény

Allergiásoknak kifejezetten ajánljuk

Ennek az Electrolux álló porszívónak egy speciális UV-s szívófeje is van, mely hatékonyan távolítja el az allergéneket az ágy és a kanapé mélyéről, miközben az UV fény fertőtleníti a szövetet. A porszívónak öt lépcsős szűrőrendszere van, mely kiszűri a levegőben található allergének 99,9%-át, így takarítás után nem csak a padló, de lakás levegője is tisztább lesz.∗∗

*Hunting Dynasty, A tiszta környezet hatása a boldogságra, 2019. május

** Az ISO16890 szabvány szerint tesztelve.

Electrolux Well Q8 vezeték nélküli porszívó advent nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top