nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Age beautifully – A szépség kortalan

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Esthederm ajándékcsomag C-vitaminos krémmel

Ökobiológia az esztétika szolgálatában

Az Esthederm laboratóriumában tudományos kutatómunka révén válnak elérhetővé a bőr kíméletes és természetes regenerálására szolgáló termékek. Elismert szakemberekből álló csapat munkájára elégedett nők sokasága ad pozitív visszajelzést, akiknek fontos a megbízhatóság és a beváltott ígéretek magabiztossága. Az egyedülálló szabadalmak tudományos hátteret biztosítanak a kortalan szépségnek, hiszen bármilyen bőrtípusra sejtszintű támogatást nyújt a fiatalság megőrzése és az egészség megóvása érdekében.

Az Esthederm kiváló tudósai és elhivatott munkatársai az ökobiológiát állítják az esztétika szolgálatába, így a kíméletes és természetes regenerálás kerül előtérbe valamennyi termék megalkotásakor. Az intézet világszerte egyedülálló szabadalmai, mint többek között a Cellular Water vagy a Time Control System tudományos hátteret nyújtanak, legyen szó bármilyen életkorról és bőrtípusról, hiszen a sejtszintű támogatás lehetővé teszi a fiatalosság megőrzését.

Esthederm Intensive C-vitaminos gél-krém

Zavaróan fakó arcbőr, kialakult ráncok és pigmentfoltok kezelésére szolgáló termék, ami erős antioxidáns tulajdonságával kisimítja a bőrt, miközben csökkenti a sötét foltokat. Használatával a bőr visszanyeri feszességét és fényét, továbbá meghosszabbodik a depigmentációs eljárások hatása (lézer, IPL, folyékony nitrogén stb.). Aszkorbil tetraizopalmitát tartalma a cellulárisvíz-szabadalommal kiegészülve nagyon hamar látványos eredményt hoz.

Esthederm C-vitaminos krém Advent nyeremény

Esthederm C-vitaminos krém

Kéthónapos, kúraszerű alkalmazása során a készítményt célszerű reggel és este az arcra, nyakra és dekoltázsra felvinni, illetve a megszokott ápolótermékekkel váltakozva használni. A C-vitaminos gél-krém esztétikai eljárások után is tökéletes társ a bőrápolásban.

CELLULAR WATER szabadalommal védett termék.

Esthederm ajándékcsomag C-vitaminos krémmel Advent nyeremény

Esthederm ajándékcsomag C-vitaminos krémmel

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top