nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Esthederm ajándékcsomag sokoldalú celluláris vízzel

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Esthederm ajándékcsomag sokoldalú celluláris vízzel

Institut Esthederm – Ökobiológia az esztétika szolgálatában

Az Esthederm laboratóriumában tudományos kutatómunka révén válnak elérhetővé a bőr kíméletes és természetes regenerálására szolgáló termékek. Elismert szakemberekből álló csapat munkájára elégedett nők sokasága ad pozitív visszajelzést, akiknek fontos a megbízhatóság és a beváltott ígéretek magabiztossága. Az egyedülálló szabadalmak tudományos hátteret biztosítanak a kortalan szépségnek, hiszen bármilyen bőrtípusra sejtszintű támogatást nyújt a fiatalság megőrzése és az egészség megóvása érdekében.

SOKOLDALÚ CELLULÁRIS VÍZ

Az Esthederm márka szíve.

Az egyedülálló és szabadalmaztatott CELLULÁRIS VÍZ minden Esthederm formula központi hatóanyaga. Az általunk is jól ismert Celluláris víz tartalmú arcpermetnek nemcsak bőrfiatalító hatása, hanem

💧 segíti az egészséges arcbőr működését, így akár munka közben is bátran használhatod

💧 energizál, hidratál

💧 edzés után pótolja az elvesztett ásványi sókat

💧 növeli a többi arcápolód hatékonyságát

💧 véd a káros szabadgyökök ellen

💧 megőrzi a bőr mikrobiom minőségét

💧 és még a sminkedet is fixálja 😉

Celluláris víz tartalmú arcpermet antioxidánsokkal

Esthederm sokoldalú celluláris víz Advent nyeremény

Az egyedülálló és szabadalmaztatott Celluláris Víz minden Institut Esthederm formula központi hatóanyaga, amely megfiatalítja a sejteket, a bőrt pedig szemmel láthatóan szebbé és feszesebbé teszi. Ezt az arcápoló permetet minden típusra, akár érzékeny bőrre is ajánlott. A fejlett antioxidáns technológiája biológiai pajzsként gátolja meg a bőr öregedését. Hasonlóan a bőrben lévő vízhez, az arcpermet tökéletes ozmózisban van a sejtekkel, megnöveli az életerejüket és megadja az ideális működésükhöz szükséges energiát.

Aktív hatóanyaga azonnal támogatja minden utána alkalmazott arcápoló hatását. Használd második lépésként tisztítás és ápolás között!

Esthederm ajándékcsomag sokoldalú celluláris vízzel

Esthederm ajándékcsomag sokoldalú celluláris vízzel

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top