nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerd meg adventi játékunk fődíját, egy Garmin Lily™ okosórát!

Okosórát keresel, de nem szeretnél elmerülni a megszokott formák és kijelzők tengerében?

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Garmin Lily™ okosóra

Garmin Lily advent nyereményjáték nyereményGarmin Lily logo advent nyereményjáték nyereményA Garmin Lily™ egyszerre ékszer és okosóra, egy nagyon egyedi formavilággal és igazán különleges kijelzővel. Hat kissé eltérő design közül választhatsz, hogy a szín és az szíj anyaga – szilikon vagy bőr – tökéletesen illeszkedjen hozzád, de a szíjat utólag is egyszerűen cserélgetheted. A Lily™-k  különleges kijelzőjének háttere is eltér az egyes változatoknál, az előtér pedig egy finom érintésekre is reagáló felület és egy alig észrevehetően elrejtett gomb, amivel az óra nagyon egyszerűen, de biztosan kezelhető.

Garmin Lily advent nyereményjáték nyeremény

Ha szeretnéd, a Lily™ csak egy diszkrét ékszer, ami kézmozdulatra vagy érintésre támad fel, és árulja el a pontos idő mellett egészségügyi adataidat, vagy az éppen telefonodra befutó üzeneteidet – amit rezgéssel is jelez. Követi napi aktivitásodat, lépéseidet, pulzusod alakulását, sőt akár véroxigén-szintedet is. Figyeli az alvást, annak szakaszait, és menstruációs ciklusod, ill. a terhesség fázisait is nyomon követheted a Lily™ segítségével.

Garmin Lily advent nyereményjáték nyeremény

Önálló sportokat is végezhetsz vele: jóga, erősítés, pilates, és más beltéri sportok mellett a telefonod GPS-ét használva akár futást vagy kerékpározást is rögzíthetsz. Az adatokat pedig – a napi egészségügyi adatokhoz hasonlóan – az ingyenes és magyar nyelvű Garmin Connect alkalmazásban tudod megtekinteni vagy elemezni. (A szoftver Android és iOS telefonokon is fut.)

Garmin Lily advent nyereményjáték nyereményLily™ nagyon kitartó: egyetlen töltéssel akár 5 napig is működik okosóraként (a használat módjától függően). Teljesen vízálló, a zuhany alatt sem kell lemondanod róla, sőt még úszhatsz is benne. Ha pedig a kádban lazítva telefonodról szól a zene, a lejátszót is tudod vezérelni a Lily™-ről.

A Lily™ tökéletes karácsonyi ajándék, amely már 74 900 Ft-tól elérhető a Garmin bemutatótermében vagy webshopjában.

1133 Bp., Hegedűs Gyula utca 89/a;

www.garmin.hu

Garmin Lily advent nyereményjáték nyeremény

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top