nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerd meg adventi játékunk fődíját, egy Huawei telefont!

Ismerd meg a Huawei nova 9 kiváló fotós és videós funkciókkal, erős akkumulátorral és szupergyors töltéssel felszerelt készüléket!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Huawei telefon

Az enyhén ívelt elő- és hátlappal érkező HUAWEI nova 9 prémium érzetet sugároz: a készülék mindössze 7,77 milliméter vékony, ezért a hatalmas, 6,57 hüvelyk képátlójú kijelző mellett is elegáns és légies kialakítású.

Fődíj Huawei telefon Advent nyereményjáték nyeremény

Késleltetés nélküli reakció

Maga a kijelző egyébként full HD+ felbontású, de a részletesség mellett színgazdagságával is lenyűgözi a felhasználókat. A 120 Hz-es képfrissítés és a 300 Hz-es érintési frissítés miatt a megjelenő videók és játékok még simábbak és életszerűbbek lesznek, az ujjmozdulatainkat pedig a legapróbb késleltetés nélkül követi a telefon reakciója.

38 perc alatt feltölt

Ami az akkumulátort illeti, az eleve nagy kapacitású, 4300 mAh áramforrással csak ritkán kényszerülünk fali csatlakozó közelébe, de ha így alakul, akkor is csak rövid időre kell megállnunk, hiszen a 66 W-os gyorstöltési megoldás segítségével akár a teljesen lemerült telefont is 100 százalékig tölthetjük mindössze 38 perc alatt.

Fődíj Huawei telefon Advent nyereményjáték nyeremény

Részletgazdag fotók

A HUAWEI nova 9 telefon hátlapi kamerarendszerében a fő lencse 50 megapixeles, magas fényérzékenységgel ellátott modell, amelyet egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamera, egy 2 megapixeles mélységérzékelő és egy makrólencse is segít. Az előlapon 32 megapixeles szelfikamerát találunk, amely szintén jóval részletgazdagabb, mint az általában használt mobilos szelfi-szenzorok többsége. A nova 9-ben fejlett hardveres és szoftveres megoldások segítik azt, hogy a hátlapi, de még a szelfikamerával is kristálytiszta, dinamikus képek és videók készülhessenek akár az éjszaka közepén is.

4K videó a csillagos ég alatt is

Az Extreme Night Shot és a Night Selfie Video módokban pedig akár 4K videókat is készíthetünk a csillagos ég alatt, vagy egy karácsonyi buliban. A telefonra az AppGallery alkalmazásboltból tölthetjük le a HUAWEI Mobile Services alá tartozó megszámlálhatatlan appot.  A HUAWEI nova 9 tehát egy olyan készülék, amely csúcskategóriás teljesítményt és prémium érzetet kínál, ráadásul kifejezetten felhasználóbarát, könnyű kezelés mellett.

Fődíj Huawei telefon Advent nyereményjáték nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top