nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerd meg a FreeBuds 4i fülhallgatót a Huawei kínálatából!

Hallgass akár 10 órán keresztül zenét a FreeBuds 4i-vel!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Huawei FreeBuds 4i fülhallgató

A Huawei FreeBuds 4i fekete, fehér, ezüst vagy piros színben, stílusos tokban érkezik, amely egyben úti töltőként is funkcionál: amikor a teljes feltöltéssel akár 10 órányi zenehallgatást garantáló fülesekből minden energia elszáll, villámgyorsan feltöltheted őket a tokba helyezve – így akár 22 órára is elnyújthatod a működést. Ha pedig sietsz valahová, akkor sem kell kétségbe esni: mindössze 10 perces töltéssel akár 4 órányi zenehallgatásra is felkészítheted a fülhallgatóinkat.

Huawei fülhallgató Advent nyereményjáték nyeremény

Ergonomikus kialakítás

A kis fülesek ergonomikus kialakítása miatt attól sem kell tartani, hogy az apróságok kipotyognának a füledből, emellett pedig a szuperkönnyű kivitel miatt még órák múlva sem érzed, hogy kényelmetlenné válnának. A hangminőségre nem lehet panasz, a FreeBuds 4i részletgazdag hangzást biztosít a legmélyebbtől a legmagasabb tartományig.

Aktív zajszűrő

A FreeBuds 4i aktív zajszűrő rendszere kiválóan csökkenti az ambiens zajokat a beszédhangtól a közlekedés mormolásán át a szélzajig. Ez akkor is segít, ha nem zenét hallgatsz, hanem telefonálsz: a dupla, speciális kialakítású mikrofonok segítségével a hívott fél csak téged hall tisztán, a háttérzajokat pedig szinte nem is érzékeli majd.

Huawei fülhallgató Advent nyereményjáték nyeremény

Éberség üzemmód

A zajcsökkentés persze nem megy annak rovására sem, hogy a környezeted aktív résztvevője maradj: ha valaki megszólít, nem kell kivenned az apróságokat a füledből, elég csak hosszan rányomni az érzékelő felületére egy Éberség nevű üzemmódhoz, amely átereszti a környezetből érkező hangokat.

Egyszerű kezelés

Ugyanakkor a FreeBuds 4i kezelése a lehető legegyszerűbb. Egyrészt hihetetlenül egyszerűen csatlakozik mobiltelefonodhoz vagy más eszközödhöz: elég egyszer beállítani a Bluetooth kapcsolatot, innentől kezdve bármikor kinyitod a töltőtokot, a mobilon azonnal felbukkan az értesítés, hogy máris használhatod a füleseket.

A legfontosabb funkciók eléréséhez sem kell a telefon után kapkodni: a hívások fogadásától a zenék lejátszásán át a zajszűrési ki-be kapcsolásáig mindent egyszerűen elérhetsz úgy, hogy a füledben lévő eszköz külső felületére koppintasz.

Huawei fülhallgató Advent nyereményjáték nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top