nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

A Gucci-ház: Az év legelegánsabb thrillere a mozikban!

Adventi játékunkon megnyerheted a két főre szóló mozijegyet A Gucci-ház (16) című filmre!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
két főre szóló mozijegy A Gucci-ház (16) című filmre

A Gucci-ház: Az év legelegánsabb thrillere a mozikban!

Fórum Hungary Gucci logoA Gucci-ház (16) megdöbbentő igaz történet a Gucci olasz divatház mögött álló családi birodalomról. Amikor Patrizia Reggiani, a szerény körülmények között felnőtt kívülálló beházasodik a Gucci famíliába, féktelen becsvágya kikezdi a család egységét, és olyan örvénybe taszítja, amit árulás, hanyatlás, bosszú és végül gyilkosság szegélyez…

2001-ben jelent meg Sara Gay Forden a Gucci családról szóló könyve, amiből most film készült a többszörösen Oscar-díjra jelölt Ridley Scott rendezésében. A női főszerepet, azaz Patriziát Lady Gaga játssza, akit a Csillag születik után ismét Oscar-díjra jelölhetnek. Partnerei, akik mind a Gucci família egy-egy férfitagját alakítják: a férjet játszó Adam Driver, a felismerhetetlenre maszkírozott Jared Leto és a mindig megbízható színészveteránok, Jeremy Irons és Al Pacino.

Fórum Hungary Gucci Advent nyeremény

A Gucci-ház forgatása a koronavírus járvány közepette, idén februártól májusig zajlott, s számos olaszországi helyszínt foglalt magába, úgymint Firenze, Milanó és a Comói-tó. Lady Gaga elhivatottságát jelzi a szerep iránt, hogy a hírek szerint mintegy kilenc hónapon át, még civilben is olasz akcentussal beszélt. Saját bevallása szerint a forgatás vége felé ez már-már pszichológiai nehézségeket okozott neki, s személyes kapcsolatainak is kárára volt. A színésznőnek kitűzött célja volt, hogy ne csináljon karikatúrát az olasz-amerikaiakból, hanem egy teljesértékű, hiteles olasz nőt játsszon el. Felkészülésének keretén belül több dokumentumfilmet is megnézett Patrizia Reggianiról, illetve számos könyvet is elolvasott.

Fórum Hungary Gucci Advent nyeremény

A film díszbemutatóját november 9-én tartották Londonban, a Leicester Square-en. A vörös szőnyegen felvonult a színészgárda és a stáb számos tagja; Lady Gaga ezúttal merész lila ruhakölteményben vonta magára a fotóriporterek figyelmét. Ez feltehetőleg a 2022 márciusában esedékes Oscar-gálán is így lesz, hiszen a filmet a bemutatót követően nagy esélyesként tartják számon több kategóriában.

Fórum Hungary Gucci Advent nyeremény

Most neked is esélyed nyílik, hogy az elsők között nézd meg Magyarországon a november 25-től látható A Gucci-házat (16).

 

Fórum Hungary Gucci Advent nyeremény

A két főre szóló belépőjegyek beválthatók a Cinema City mozikban a premier napjától munkanapokon, hétfőtől-csütörtökig, ahol és amíg a film műsoron van.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Fórum Hungary Gucci Advent nyeremény

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top