nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerj Guerlain terméket adventi játékunkban!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Guerlain termék

ABEILLE ROYALE ADVANCED YOUTH WATERY OIL

Számtalan kutatásból kiderül, hogy a méhtermékek páratlan hatékonysággal képesek regenerálni a bőrt. Az Abeille Royale család már több, mint 10 éve folyamatosan bizonyítja formuláinak hatékonyságát. A márka elsöprő sikere részben a gyártási folyamat átláthatóságának, részben a biodiverzitás védelme iránti elkötelezettségnek és a törekvésnek köszönhető, hogy egy gyönyörű és fenntartható világot teremtsen. Formulák, összetevők, kutatások és elköteleződések sora bizonyítja, hogy a luxus, a hatékonyság és fenntarthatóság egyáltalán nem zárja ki egymást. Eme tudatos és felelősségteljes hozzáállás biztosítja a Guerlain ház Abeille Royale bőrápolási vonalának nemzetközi sikerét már több, mint 10 éve.

Advent nyereményjáték nyeremény Guerlain

TOVÁBBRA IS AZ ÉRZÉKEKET MEGRAGADÓ FORMULA MÉG TÖBB TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐVEL

Az Advanced Youth Watery Oil továbbra is megőrzi a mesés, érzékekre ható formuláját, amelyért vásárlók ezrei lelkesednek világszerte, emellett 95%-ban természetes eredetű összetevőket* tartalmaz. A Guerlain kutatói egy különleges kihívással szembesültek a textúra kapcsán, amelyet végül sikerült legyőzni: ez nem más, mint a méz és az olajok összeférhetetlensége. Szükség volt egy vadonatúj eljárás kifejlesztésére. Számos kísérlet eredménye a formula, amely különböző arcait mutatja; egyfelől a tápláló olajok gazdag, kényeztető puhaságát, ugyanakkor a lotion könnyedségét és frissességét is magán viseli. A megoldás kulcsai a különleges hatékonyságú mikrogyöngyök, amelyek mirhaolajat tartalmaznak. A mirhaolaj a bőrrel érintkezve azonnal felszívódik, nem hagy maga után kellemetlen tapadós, olajos bőrfelületet, teljesen felszívódik és tökéletesen, könnyen eloszlatható. Mézes illatát a ház parfümőr mesterének, Thierry Wassernek köszönhetjük, kellemes, megnyugtató illatjegyei elrepítenek minket a méhek világába, egy érintetlen ökoszisztéma szívébe.

*Az ISO 16128-os standardje alapján számolva, a vizet is beleszámítva. A fennmaradó 5% textúráért és élményért felelős.

Advent nyereményjáték nyeremény Guerlain

 

ABEILLE ROYALE EYE R REPAIR SERUM

KUTATÁS A LEGHATÉKONYABB MÉZEK UTÁN

 A Guerlain több, mint egy évtizeden át folytatta kutatásait a méhtermékek titkai és misztikumai után, elemezték előnyeiket és azonosították mindazokat az összetevőket, amelyek kifejezetten a bőr igényeire nyújtanak megoldást. Ez a hatalmas kihívás egy kivételes helyszínre vezette a Guerlain kutatóit. Ouessant szigetén, Bretagne partjaitól néhány kilométernyire érintetlen ökoszisztémára találtak, amely kellő távolságra van a városi zajoktól és a légszennyezéstől, emellett a Fekete méhek különleges fajának is otthont ad. Ez az apró, zömök méh kivételesen magas minőségű mézet képes előállítani, amely különlegesen gazdag aminosavakban és oligoszacharidokban. Az Ouessant szigetéről származó méz az Abeille Royale minden termékében megtalálható. A Fekete méhek fajának megóvásáért a Guerlain is eltökélten harcol szervezetek sorával együttműködve.

Advent nyereményjáték nyeremény Guerlain

Az Eye R Repair Serum az Abeille Royale öregedésgátló termékcsaládjának különleges tagja. A szemkörnyék fiatalságának megőrzésére alkották meg, ehhez csupán egy csepp elegendő. Koncentrált formulájának köszönhetően a bőr minden rétegében képes kifejteni a hatását, eközben stimulálja a sejtek önmegújító képességét, regenerálja a külső hatások és a stressz által előidézett károsodásokat. Könnyed réteget von a bőr köré, amely nem gátolja a bőrlégzést, emellett azonnal feszesíti a bőrt. Hosszabb távú használat mellett kisimítja a ráncokat és javítja a bőrtömörséget, formuláját 94%-ban természetes eredetű összetevők* alkotják. Látványos öregedésgátló hatása mellett a termék a fáradtság jeleit is hatékonyan képes csökkenteni. Halványítja a szemek körüli duzzanatokat és sötét karikákat, azonnal serkenti a mikrokeringést különleges hűsítő fém applikátorának segítségével különleges 360°-os feszesítő masszázst végezhetünk a szemkörnyéken.

*Az ISO 16128-os standardje alapján számolva, a vizet is beleszámítva.

Advent nyereményjáték nyeremény Guerlain

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top