nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Készítsd fel kutyád immunrendszerét a télre!

Akár lakásban, akár az udvarunkon él négylábú barátunk, érdemes időben gondolni a közeledő télre, és felkészülni rá.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Dr Csont BARF állati jó box

Dr Csont B.A.R.F. segítségedre lesz

A legjobb módszer a megelőzés – ne hagyjuk, hogy megtörténjen a baj! A hirtelen hőmérséklet-változások nem csak az emberi szervezetet viseli meg, de a kutyák immunrendszerére is hatással vannak. Ha szeretnéd, hogy a hűvösebb hónapokban is energikus és egészséges maradjon a kutyád, érdemes már most gondolnod az immunerősítésre.

Dr Csont Advent nyereményjáték nyeremény

Üzletünket azért nyitottuk, hogy elérhetővé tegyük mindazokat a termékeket, amelyek elősegítik kedvenceink hosszú és boldog életét. Fő profilunk a nyers hússal való etetés (B.A.R.F.) és a hozzá elengedhetetlen táplálékkiegészítők. Minőségi újrahasznosított játékok és felszerelések, kézzel készített nyakörvek, pórázok, 100%-ban természetes rágcsálnivalók tartósítószer nélkül.

Az adventi nyereményjátékra a csomagokat úgy állítottuk össze, hogy igazán felturbózzuk kutyusod immunrendszerét az őszi-téli vírusos, baktériumos időszakra!

Csomag az esős napokra. Miket is rejt ez a box?

Lickimat Wobble – A LickiMat ideális stressz ellen, amelyet az egyedüllét, a kozmetika vagy a viharok okoznak. A nyalogatás endorfint szabadít fel. A kutyusok a nyalogatás által nyugtatják magukat, amikor stresszesek. Kenj a LickiMatre joghurtot, mogyoróvajat, konzervet, zöldséget, húst vagy gyümölcspürét, és add oda a kutyusodnak, majd élvezd, hogy hosszú időn keresztül leköti a figyelmét.

Dr Csont Advent nyereményjáték nyeremény

Lickimat Wobble

Lickimat Sprinkles – Ezt a terméket LickiMat nyalogató szőnyegekhez fejlesztették ki.
Csak vizezd be a LickiMat-ed és szórd rá ezt a szuper kis finomságot. Kutyusod élvezettel fogja lenyalogatni.

Dr Csont Advent nyereményjáték nyeremény

Lickimat Sprinkles

Churpi Sajtcsont – Ennél a rágcsálnivalónál nem tudunk egészségesebbet és tartósabbat. A Churpi sajtcsont himalájai jak és zebu tejéből készül, egy kis lime és só hozzáadásával. Ez az extra tartós nasi telis-tele van vitaminokkal. Kiváló kalcium, kálium, cink, biotin, folsav és magnézium-forrás.

Dr Csont Advent nyereményjáték nyeremény

Churpi Sajtcsont

Új-zélandi zöldkagyló por – Ez a termék azért került ebbe a csomagba, hogy ne felejtsük el: télen még fontosabb a hideg sétákhoz az ízületvédelem.
Segíti kedvencedet a mozgásszervi panaszok megelőzésében és megbetegedések kezelésében, például porckopás, ízületi gyulladás, sántítás, sport sérülés, szalag szakadás esetén.

Dr Csont Advent nyereményjáték nyeremény

Új-zélandi zöldkagyló por

Készülj fel a télre! – csomagunk tartalma

Quebeck Imunity por – Több mint 17 immunitást serkentő alapanyagból álló vitaminbomba kedvencünknek. Adagolása egyszerű, használható táppal etetett kutyáknál, valamint B.A.R.F. és prey. étrend esetén is szuper kiegészítő.

Dr Csont Advent nyereményjáték nyeremény

Quebeck Imunity por

Vadlazacolaj – Ez a hidegen préselt lazacolaj omega-3 és 6 zsírsavakban gazdag. Hozzájárul kedvenced egészséges bőréhez, szőrzetéhez, bundája fényességéhez, erősíti az immunrendszert, mérsékli az allergiás tüneteket.

Dr Csont Advent nyereményjáték nyeremény

Vadlazacolaj

Winter-pet – Rendkívül hatékony regeneráló hatású készítmény, fokozza az aerob anyagcserét, ezáltal növeli az állóképességet és erőnlétet.

Dr Csont Advent nyereményjáték nyeremény

Winter-pet

Q-flex komplex összetételű ízületvédő tabletta – ellátja a porcépítési-, a kenőanyag termelési-, valamint az ízületvédelmi funkciókat.

Dr Csont Advent nyereményjáték nyeremény

Q-flex komplex összetételű ízületvédő tabletta

 

Elérhetőség: https://doktorcsontbarf.hu/

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top