nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerj Max Factor terméket adventi játékunkban!

Milyen legyen a tökéletes smink? Mindenekelőtt tartós és könnyen elkészíthető, így kiemelheted a szépséged és elfelejtheted a napközbeni javításokat! Használd a Max Factor kozmetikumokat, amelyek garantálják a tökéletes sminket és a tökéletes végeredményt!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Max Factor termék

Hogyan válassz alapozó árnyalatot?

Max Factor logoElőször igazítsd az alapozót az állkapocs bőrszínéhez, majd vigyél fel egy kis mennyiséget az alapozóból az arcod közepére és alapozóecsettel vagy az ujjbegyeddel oszlasd szét. A fedőhatást úgy építheted fel, hogy simán bepöttyözöd azokat a területeket, ahol nagyobb fedésre van szükséged, majd az előbbi módon eloszlatod újra a felvitt alapozót.

Max Factor termékek Advent nyeremény

Max Factor Facefinity All Day Flawless

A Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 az 1-ben egy folyékony alapozó, beépített primerrel és korrektorral, ami 12 árnyalatban elérhető. Flexi-hold™ technológiánkat úgy terveztük, hogy hosszan tartó fedést biztosítson, amely pehelykönnyűnek tűnik. Az alapozó matt felületű, anélkül, hogy matt lenne, és teljes fedést biztosít anélkül, hogy nehéznek éreznéd. A Flexi-hold™ fejlett technológia hibátlan fedést biztosít, amely egész nap a bőrrel együtt mozog. A primer sima alapot ad és a helyén tartja a sminket, míg a korrektor hatékonyan elfedi a tökéletlenségeket és a sötét karikákat és csökkenti a pórusok megjelenését. A Max Factor Facefinity bőrgyógyászatilag tesztelt, nem tömíti el a pórusokat. SPF 20-as fényvédő faktorral rendelkezik, hogy megvédje bőrödet a napsugarak káros hatásától és tökéletesen siklik és összeolvad a bőrrel a gyors felvitel érdekében.

Max Factor alapozó Advent nyeremény

Max Factor Clump Defy szempillaspirál

A Max Factor Clump Defy szempillaspirál szuper volument ad, gyönyörűen szétválasztott és  csomómentes szempillákat eredményez. Az “Anti Clumps” kefe forradalmi sörtéi hatékonyan választják szét a szempillákat. A formula és a kefe lehetővé teszi az újbóli felvitelt is, hogy megmaradjon a bájos “fésült” szempillák megjelenése! A kefe ívelt kialakítása körbeöleli a szempillákat, így mindegyik pilla elérhetővé válik. Szükség esetén ismételd meg – a felépíthető formula lehetővé teszi, hogy a kívánt volument és hosszúságot hozd létre csomómentesen.

Max Factor szempillaspirál Advent nyeremény

 

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top