nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerj Mercedes-Benz terméket adventi játékunkban!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Mercedes-Benz termék

Mercedes-Benz Travel kollekció

Készülj fel a nagy utazásra, és fedezd fel a Mercedes-Benz kedvelt illatait most 20ml-es kiszerelésben. Különleges üvege a Mercedes-Benz autók világát idéz – innovatív és letisztult tetején a Mercedes-Benz csillag logóval.

Mercedes-Benz Man

Mercedes-Benz Man egy merész, modern és kifinomult aromás, fás férfi illat. Az intenzív, aromás szívjegyben a cédrus levelek és a geránium testesíti meg a férfias eleganciát. A fejjegyben a gyümölcsös, finoman modern körte jegyek keverednek az ambrette maggal a friss, modern eredmény érdekében. A mély, fás alapjegyet a kifinomult brazíliai rózsafa és a tölgymoha szabadítja fel. Egy csábító, függőséget okozó illat, mely egyedi.

Advent nyeremény Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Man Travel Collection

Mercedes-Benz For Men Eau De Toilette

A Mercedes-Benz For Men Eau De Toilette a független, magabiztos stílusos és vonzó férfi illata. Egy váratlan, friss és kirobbanó illat, melyben a calabriai bergamottal és az olasz mandarinnal, kombinált ibolya levelek zöld jegyei beburkolják a fejjegyet. A szívjegyben található bors és szerecsendió valamint az alapjegy férfiasan fás jegyeinek keveréke kifinomultságot és csipetnyi modernséget adnak az illatnak.

Mercedes-Benz The Move

A Mercedes-Benz The Move egy illat a férfinak, aki mindig mozgásban van. A dinamikus aromás fougere illat rétegezi a grapefruit savanykás szenvedélyességét, a kardamom fűszerességét és az almavirág illatos érzékenységét. A muskátli és egy innovatív sós tengeri jegy kombinációja a teljes modernitást adja, míg a tonkabab és a balzsamfenyő egyedi, ínyenc, édes aromát kínál, az itt és most érzését egy érzéki ébredéshez.

Advent nyeremény Mercedes-Benz

Mercedes-Benz The Move Travel Collection

Kitűnő karácsonyi ajándék a kollekció bármely tagja!

Advent nyeremény Mercedes-Benz

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top