nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerj Nuxe terméket adventi játékunkban!

A bőröm és hajam testőre: Nuxe Huile Prodigieuse száraz olaj.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Nuxe termék

Nem csoda, hogy rengetegen odavannak érte, csodás illatfelhőbe burkol, hamar beszívódik és szinte belülről ragyogó bőrt varázsol. Mindennap használhatjuk, arcra, hajra és testre egyaránt. Táplál, regenerál, puhít, bársonyossá varázsolja és kényezteti a bőrt ez a luxus olaj, semmiféle zsíros, ragacsos érzés nem marad utána csak a gyönyörű ápolt bőr és haj.

Advent nyeremény Nuxe

Nuxe-logoA Nuxe Huile Prodigieuse arc-, test- és hajápoló szárazolaj, amely helyreállítja, védi és hidratálja hajunkat és bőrünket, de nem okoz zsíros vagy ragacsos érzetet a felvitelt követően. Legalább 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, antioxidáns hatású E-vitamin kivonat és értékes zsírsavak segítenek a szabad gyökök elleni harcban. Védelmet nyújt a környezetszennyezés és a cigarettafüst ellen. Arról nem is beszélve, hogy az UV-sugárzás káros hatásait követően újjáéleszti a bőrt. Az eredeti száraz olajjal az intenzív érzékiség pillanatát élhetjük át, a narancsvirág, a magnólia és a vanília ikonikus illatjegyeknek köszönhetően.

Az Huile Prodigieuse Floral összetételben és textúrában megegyezik a klasszikus változattal. Illata egy valódi virágcsokor, aminek fő jegyei között megtaláljuk az örömteli illatot árasztó magnóliát. Ez a virágos szívjegy gyengéden olvad össze a fehér pézsmával és a vibráló citrusos jegyekkel. A grapefruit pezsdítő harmóniájának találkozása a citrom, a narancs és a bergamot esszenciájával. A frissebb, pezsdítőbb illatvilág kedvelőinek mindenképp ezt az olajat javasolnánk.

Advent nyeremény Nuxe

A Nuxe idén ünnepli kultikus termékének a 30. születésnapját, ennek alkalmából megújult külsővel és a Neroli nyugtató illatjegyével tér vissza. Új, hitelesített Bio szárazolaj, 100% -ban természetes eredetű formulával, gyönyörű ragyogó fényt kölcsönöz a bőrnek. Bevezette az első hitelesített organikus Huile Prodigieuse® Bio Neroli száraz olajat, minden szakértelmét a növényi olajokra összpontosítja és egyedi formulájára, a bársonyos és száraz olaj textúrára. Tápláld Te is bőröd ragyogását egy olyan termékkel, mely képes felébreszteni érzékeidet elragadó, 100% -ban természetes eredetű illatával, melyben a Neroli, a Bergamot és a Levendula nyugtató jegyei ötvöződnek… A nyugalom koncentrációja minden lélek megnyugvására.

A tartósítószerektől, ásványi olajoktól és szilikonoktól mentes Huile Prodigieuse kívül-belül táplál, így az arcod, a hajad és a tested is úgy fog ragyogni, mint egy igazi szupermodellnek, amiről mindig is álmodtál. Ismerd meg Te is többféle változatát és válaszd ki kedvenced!

Advent nyeremény Nuxe

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top