nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Poppá design Mikulás csomag: díszpárna és Mikulás gömb dekoráció

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Poppá design Mikulás csomag: díszpárna és Mikulás gömb dekoráció

A poppá design alkotások különleges, egyedi hangulatú, kézzel készült otthon-dekorációk, melyekben találkozik a képzőművészet a természet és a mesék varázslatos csodavilága.  Ennek a világnak a megálmodója és készítője Buzási Hajnal, art director, tervezőgrafikus.

Poppá design díszpárna dekoráció advent nyeremény

A poppá design célja, hogy az életünk eseményeit széppé tegye. Az apró kreatív részletek, a finom árnyalatok varázsolják különlegessé és teszik vidámmá a mindennapokat. A poppá design alkotásoknak mind lelke és története van:

poppá design logo„Gyerekkoromban is rajongtam a Karácsonyért és ez mit sem változott az évek során, Sőt! 🙂 A számos különleges pillanat közül az egyik legjobb az volt amikor a kedvenc díszeimet egy év után újra megpillantottam.
A gyerekek számára ezek nagyon fontos dolgok. Fontos része a varázslatnak.
Ma minden gyorsan változik, minden évben más a trend. Zúdul ránk a sok “egyedi” tucat áru.
Szerettem volna különleges dekorációkat készíteni, amik apró, finom részletei az otthonnak az adventi időszakban. Amit nem cserélnek le, ami örök és amit minden évben boldogan vesznek elő.
Így született meg az első Mikulás figura gondolata. Tavaly függönyelkötő készült belőlük, idén pedig úgy éreztem szeretnék egy díszt, ami akár ablakba belógatva, vagy csak egy fenyőágra akasztva igazi ünnepi hangulatot költöztet az otthonokba.”

Poppá design Mikulás gömb dekoráció advent nyeremény

Rengeteg várakozás és készülődés előzi meg a Mikulás érkezését, a találkozás pillanata hatalmas élmény a gyerekeknek, de gyorsan el is illan. A Mikulás párnát lehet ölelgetni, mesélni neki, szeretgetni és amint megjelenik a gyerekszobában jelzi az adventi időszak kezdetét.   

Poppá design Mikulás csomag: díszpárna és Mikulás gömb dekoráció advent nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top