nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Román Sándor – Fun Fiction előadás

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
páros jegy Román Sándor Fun Fiction előadására

Klebesberg logo advent nyereményjátékA Magyarország Érdemes Művésze díjjal kitüntetett Román Sándor igazi multitalentum: táncművész, koreográfus, színházi rendező, az ExperiDance Tánctársulat egyik alapítója és volt művészeti vezetője. Az új formáció a pesthidegkúti Klebelsberg Kultúrkúria színháztermében talált új otthonára. Legújabb darabjában egy már klasszikusnak számító történetet gondolt újra és vitte színpadra egy hatalmas adag humorral nyakon öntve, továbbá látványos táncokkal színesítve. 

Román Sándor Fun FictionAdvent nyereményjáték nyeremény

A Fun Fiction mindennapjaink különböző életképeit mutatja be, sok humorral fűszerezve. Olyan élethelyzeteket, melyeket mindannyian átélünk életünk során a fiatalkortól egészen életünk végéig. A nagy szerelmek, a mindennapok harcai, a boldogság és a csalódás pillanatai, mindig pozitív végkifejlettel.

A bemutatott élethelyzeteket mindannyian naponta átéljük és a darab megmutatja nekünk azt, hogy humorral és pozitív hozzáállással a legnehezebb helyzetek is elmúlnak egyszer.

Jegyek még kaphatók itt »

Román Sándor Fun FictionAdvent nyereményjáték nyeremény
Megnézem
Összes kép (5)

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top