nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Bemutatkozik J. K. Rowling legújabb könyve, A karácsonyi malac

Ismerkedj meg J. K. Rowling új könyvével: a Harry Potter óta ez az első gyerekeknek szóló meséje! Bár tavalyi játékunkban az Ickabog című kötetéről írtunk, azt még a Harry Potter előtt írta.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
J. K. Rowling legújabb könyve, A karácsonyi malac.

A karácsonyi malac

A hétéves Jack mindennél jobban szereti a plüssmalacát. Aztán egyszer – épp szenteste napján – az undok mostohanővére kidobja Püsmacot az autóból! Hiába kap helyette a fiú egy sokkal szebb plüsst, imádott kedvencét nem pótolhatja. Ám karácsony éjjele a csodák ideje, amikor minden életre kelhet…

Rowling: A karácsonyi malac advent nyeremény

Így aztán Jack és bosszantó új játéka, a karácsonyi malac kockázatos utazásra indul az Elveszettek Birodalmába, hogy kimentsék a fiú legjobb barátját a szörnyűséges, játékpusztító Veszejtő markából. A veszélyes kalandban segítségükre van egy beszélő uzsonnásdoboz, egy bátor iránytű és egy Remény nevű szárnyas lény, de igyekezniük kell, mert ha nem találják meg Püsmacot még éjfél előtt, soha nem jutnak haza!

Szívet melengető, izgalmas történet arról, mit jelentenek a gyerekeknek a játékok. J.K. Rowling legújabb könyvének, amelyhez a méltán népszerű Jim Field készített kedves illusztrációkat, vitathatatlanul ott a helye a klasszikus családi kedvencek között.

Rowling: A karácsonyi malac advent nyeremény

Animus Kiadó logoAnimus Könyvek – Gyerekkönyvek
328 oldal
Kötés: keménytáblás, védőborítóval
ISBN: 9789633248812
Cikkszám: 1095326
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2021
Fordító: Tóth Tamás Boldizsár

Rowling: A karácsonyi malac advent nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top