nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyugtató tisztítás az arcnak

Az érzékeny arcbőr tisztítása és sminkeltávolítása nagy gondosságot igényel, amit a BIODERMA Sensibio H2O arclemosó tökéletesen old meg. Most megnyerheted és kipróbálhatod Te is, ha velünk játszol.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Sensibio H2O speciális tisztító és sminkeltávolító micellás víz

A BIODERMA valamennyi terméke ökobiológiai alapelvek szerint kerül kialakításra, hiszen legfontosabb szempont a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése. Ebben a szellemben készült a Sensibio H2O speciális tisztító és sminkeltávolító micellás víz, kifejezetten érzékeny bőrűek számára. Az egyedülálló tulajdonságokkal felvértezett termék mélyen megtisztítja az arcot reggel és este, megakadályozva ezáltal az érzékenységet súlyosbító szennyeződések behatolását a bőrbe.

Sensibio Advent nyereményjáték nyeremény

A BIODERMA Laboratórium által kifejlesztett micellás technológiát a bőrben megtalálható celluláris lipidek ihlették, így a bőrrel tökéletes összhangban őrzi meg annak természetes védőrétegét. A Sensibio H2O micellás víz fiziológiás pH-értéke 5,5, ezért kiválóan támogatja a bőr biológiai egyensúlyát, egészségének fenntartását. Összetevőinek gondos kiválasztása biztosítja a tökéletes toleranciát, és garantálja, hogy a bőrön maradó termék nem roncsolja annak minőségét.

Sensibio Advent nyereményjáték nyeremény

Sensibio H2O speciális tisztító és sminkeltávolító micellás víz

A Sensibio H2O micellás víz előnyei közül kiemelendő, hogy hatékonysága kiválóan egyesül az igen magas toleranciával, nyugtatja és gyengéden tisztítja az érzékeny arcbőrt, miközben megőrzi egyensúlyát és megakadályozza reaktivitását. Azonnali frissességélményt nyújt, lemosást nem igényel, illatanyagot nem tartalmaz.

A BIODERMA saját szabadalma mentén kifejlesztett kozmetikai terméke, az egyedülállóan kíméletes és hatékony Sensibio H2O micellás víz tehát nem hiányozhat a modern nő kozmetikai kelléktárából, hiszen a szakértelemmel ápolt arcbőr mindenki számára elérhető.

Sensibio Advent nyereményjáték nyeremény

Sensibio H2O speciális tisztító és sminkeltávolító micellás víz

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top