nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Nyerj SHISEIDO terméket adventi játékunkban!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
SHISEIDO termék

SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING Tint

A SHISEIDO szakértelme és innovatív megközelítése a bőrápolásban hatással volt a SHISEDO Makeup csapatára, amikor megalkották a legújabb alapozó termékünket, amely ragyogó és kényelmes viseletet biztosít, ugyanakkor nem köt kompromisszumot a hatás tekintetében. 70% bőrápoló hatóanyag tatalmának köszönhetően az új SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING Tint azonnali és egész napon át tartó hidratáltságot biztosít. Súlytalan vékony fedésű formula, amely engedi lélegezni a bőrt, és láttatja a bőr természetes ragyogását, miközben kiegyenlíti és semlegesíti a bőr egyenetlenségeit tónusban és textúrában egyaránt. 20-as fényvédőt, antioxidánsokban gazdag vad zsálya kivonatot, és fényvisszaverő púdert tartalmaz. A Smart Correcting Powder láthatóan javítja a bőr textúráját és tónusát, emellett a hydro-sensing polymer küzd a szárazság és a légszennyeződés hatásai ellen.

Advent nyeremény SHISHEIDO

MicroLiner Ink

A Shiseido Microliner Ink egy ultra vékony szemceruza erőteljes matt színhatással. Ideális bárkinek, aki rendszeresen használ szemceruzát és kedveli a precíz vékony felvitelt, emellett hosszan tartó és vízálló formulát keres. Gyorsan száradó matt formulája 24 órán át tartó viselet, amely nem kenődik el, könnyálló, vízálló és ellenáll az izzadásnak. Ultra vékony hegyével könnyű precízen felvinni ezt a súlytalan textúrát. Gazdag telt árnyalatok, amelyek nagy mennyiségű tiszta színpigmentet tartalmaznak, amelyek bevont felszíne meggátolja az olaj felszívódását.

Advent nyeremény SHISHEIDO

POP POWDERGEL EYE SHADOW

A POP Powdergel eye shadow intenzív színhatású árnyalatait a japán grafikák merész és vibráló színei inspirálták.  Egy vízálló hibrid textúrájú szemhéjpúder gyöngyház, csillámos és matt véghatással, amely kombinálja egy púder könnyedségét és egy gél kényeztető hidratáló érzését. Tartós, súlytalan textúra, amely nem repedezik be, ideális bárkinek, aki szeretné kifejezni kreativitását és személyiségét a szemsminkjén keresztül. Csak szárazon vihető fel, és így tökéletesen eldolgozható, felvitel közben nem pereg le.

Advent nyeremény SHISHEIDO

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top