nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Legyél Te a nyertese a TRESemmé Keratin Smooth ajándékcsomagok egyikének!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
TRESemmé Keratin Smooth ajándékcsomag

Samponozás közben masszírozz!

Vajon helyesen mosol hajat? Buta kérdés, ugye? Pedig a hajmosást is lehet rosszul csinálni. Samponozás közben ne dörzsöld és vakard a fejbőrödet, hanem gyengéden masszírozd. Miközben lemosod a sampont, finoman nyomkodd le a habot a hajszálak mentén és a hajvégeknél – ennyi bőven elég ahhoz, hogy tiszta legyen a hajad. A lényeg, hogy nem szabad erősen dörzsölni a hajat, mert attól károsodhat és összegubancolódhat.

TRESemmé Keratin Smooth ajándékcsomag advent nyeremény

Csökkentsd a hőfokot!

TRESemmé logo advent nyereményAz a baj a könnyen összebogozódó hajjal, hogy általában forró hajformázó eszközöket igényel, amelyek segítenek ugyan kiegyenesíteni a hajszálakat, de ez további károsodáshoz és még több gubanchoz vezethet. A megoldás az, hogy hagyod a hajad részben magától megszáradni, majd a hajszárítódat enyhe fokozatra állítva fejezed be a folyamatot. Így a haj kevesebb nedvességet veszít a frizurakészítés során.

És állj ellen a kísértésnek, hogy a hajadat törülközővel dörzsölve szárítsd meg! A dörgölés közben fellépő súrlódás csak még töredezettebbé teszi a hajat, és a széthasadó hajszálak még jobban egymásba gabalyodnak majd. Ehelyett tegyél egy törülközőt a fejedre, és gyengéden nyomkodd át, majd csavard ki a vizes hajadat.

TRESemmé Keratin Smooth ajándékcsomag advent nyeremény

Pakolást rá!

Ha hetente egyszer intenzív, kényeztető kezelésben részesíted a hajfürtjeidet, megakadályozhatod a gubancok kialakulását. A TRESemmé Keratin Smooth mélykezelő hajpakolással például sokat tehetsz azért, hogy hajad ragyogóan sima és gubancmentes legyen. Használata egyszerű: csak vigyél fel egy jó maroknyi pakolást a nedves hajra, hagyd hatni 3-5 percig, majd öblítsd le. Szinte csodát tesz a kezelhetetlen hajjal! 

TRESemmé Keratin Smooth ajándékcsomag advent nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top