nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

Védelem és gondoskodás a Bioderma Biphase-termékével

A kézfertőtlenítés nem jár többé a bőr kiszáradásával, hiszen a NAOS megalkotta a Biphase kézfertőtlenítőt és kézápolót. Most megnyerheted a világszabadalom alatt álló újdonságot.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Biphase termékek

A NAOS és dermatológiai laboratóriuma, a BIODERMA kifejlesztette az első lipoalkoholos kétfázisú oldatot, amely egyetlen lépésben fertőtleníti a kezed és visszaállítja a bőröd lipidtartalmát. Miért van erre szükség? A hagyományos, alkoholos készítmények elbánnak a kórokozókkal, ám a kéz bőrének állapotára negatív hatással vannak, különösen sűrű használat során.

Atoderm olajtusfürdő Advent nyereményjáték nyeremény

Abban mindenki egyetért, hogy a jelenlegi Covid-19 világjárvány alatt különösen fontos, hogy gyakori, szappanos kézmosással és kézfertőtlenítőszerek alkalmazásával védjük saját és környezetünk egészségét, ám arról kevesebb szó esik, hogy ez bőrszárazságot, irritációt, kirepedezettséget, esetleg kontakt ekcémát válthat ki. Ezért bír kiemelt jelentőséggel az új világszabadalom, a kétfázisú kézfertőtlenítő és kézápoló, aminek használata nemcsak kellemes, de kímélő is.

Advent nyereményjáték nyeremény Biphase

A NAOS több mint negyven éve dolgozik szoros együttműködésben bőrgyógyászokkal és egészségügyi intézményekkel, így tapasztalataira, valamint a pandémia első hullámának tanulságaira támaszkodva rekordidő alatt fejlesztette ki egyedülálló termékét. A NAOS laboratóriumának különlegessége az ökobiológiai megközelítés, miszerint a bőrt egy ökoszisztémának tekinti, amely kölcsönhatásba lép a környezetével, ezért tiszteletben kell tartani, meg kell őrizni az erőforrásait, és amennyiben szükséges, helyre kell állítani a természetes mechanizmusait. Ennek a szemléletnek kiváló eredménye a Bioderma Kétfázisú kézfertőtlenítő és kézápoló.

Advent nyereményjáték nyeremény Biphase

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top