nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2021 nyereményjáték

West Side Story: Egy újjászületett klasszikus Spielbergtől

Adventi játékunkon megnyerheted a két főre szóló mozijegyet a West Side Story (16E) című filmre.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
két főre szóló mozijegy a West Side Story (16E) című filmre

West Side Story logoAz Oscar-díjas Steven Spielberg rendezésében és a Pulitzer- illetve Tony-díjas Tony Kushner írásában készült West Side Story (16E) a könyörtelen rivalizálás és ifjonti szerelem klasszikussá vált történetét meséli el, New York Cityben, az ’50-es években.

A történet 1957-ben, színpadon látta meg a napvilágot. A musical zenéjéért Leonard Bernstein, szövegéért Stephen Sondheim felelt. A Shakespeare Rómeó és Júliája által inspirált műből készült első adaptációt 1961-ben mutatták be Natalie Wood főszereplésével. A film elsöprő népszerűségre tett szert, s 10 Oscar-díjat nyert el.

Fórum Hungary West Side Story Advent nyeremény

Most, 60 évvel később maga Spielberg dolgozta fel, hogy a 21. századi fiatalok is átélhessék Maria és Tony románcának varázsát, és az eltérő hátterű bandák szembenállásának feszültségét.

Fórum Hungary West Side Story Advent nyeremény

“Ez pályafutásom legijesztőbb vállalkozása. Kétségtelenül a West Side Storyé a legnagyszerűbb zene, amit valaha színdarabhoz írtak; mindenki nagyra tartja – nyilatkozta a rendező. “Rémisztő dolog egy mesterműhöz nyúlni és más lencsén át, más hangsúlyokkal megvalósítani, de anélkül, hogy sérülnének az értékei a legkiválóbb zenének, amit színházban hallhatunk. Ám én úgy vélem, a nagy történeteket újra és újra el lehet mesélni, részben azért, hogy mindig tükrözzék az adott kor szemszögét. Imádom az eredeti filmet, amit Robert Wise és Jerome Robbins készített. Wise közeli barátom volt sok-sok éven át, és émelyítően sokat beszélgettünk a filmről.”

Fórum Hungary West Side Story Advent nyeremény

Tony szerepében a Csillagainkban a hiba és a Nyomd, Bébi, nyomd! sztárja, Ansel Elgort látható, míg Mariát az első filmszerepében tündöklő, de a színpadi változatban már jártas Rachel Zegler játssza. Zegler 16 éves volt, mikor jelentkezett a nyílt szereplőválogatásra; több mint 30 000 jelentkező közül esett rá Spielberg választása.

Hogy hogyan is boldogult a bátor vállalkozással a rendező és a főszereplők, december 9-től mindenki számára kiderül a mozikban. Az elsők között győződhet meg a West Side Story (16E) máig tartó varázsáról az, aki részt vesz játékunkon és kedvez neki a szerencse.

West Side StoryA két főre szóló belépőjegyek beválthatók a Cinema City mozikban a premier napjától munkanapokon, hétfőtől-csütörtökig, ahol és amíg a film műsoron van.

Fórum Hungary West Side Story Advent nyeremény

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top