nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Legyen a tiéd a Salty & Sassy hajápolási csomag!

Célunk, hogy az EGÉSZ-séget támogassuk, mert ez mindennek az alapja. A szépségé, az életé, a ragyogásé.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Salty & Sassy hajápolási csomag

Anja logoElhozzuk a legújabb hatóanyagokat és optimális adagokkal biztosítjuk, hogy hozzájuss a szervezeted számára szükséges mennyiséghez, miközben irreálisan magas felesleges dózisokkal nem terheled a szervezeted. Tiszteljük a minket körülvevő világot és gyártóként magunkra vállaljuk azt a küldetést is, amitől sokan óvakodnak: a jelenlegi tudásunk szerinti legkisebb környezeti terheléssel dolgozunk. Azt szeretnénk, ha a nap végén mindannyian jól aludnánk: te azért, mert bízhatsz bennünk, mi azért, mert betartottuk a szavunkat.

Anja termék

A haj szépsége, egészsége külső és belső gondoskodást is igényel. Mi megtesszük, ami tőlünk telhető! Beletettük a leghatásosabb termékeinket a Salty & Sassy csomagunkba, amit most kedvezményesen áron vásárolhatsz meg.

Anja termék

Használd minden hajmosásnál a Scalp Brusht, hogy felpezsdítsd az éltető vérkeringést és egy héten egyszer a Scalp Treatmentet, hogy eltávolíts minden hajformázó szert, új életre keltsd és kiegyensúlyozd a fejbőr állapotát.

Anja termék

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top