nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Miért olyan hatékony a manapság trendinek mondható koreai dupla arctisztítás?

Minden jó bőrápolási rutin egy alapos arctisztítással kezdődik. Ebben segít az Erborian termékcsalád.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Erborian arctisztító csomag (2 db termék)

A ragyogó és tiszta bőr eléréséhez a koreai nők esküsznek a dupla arctisztítási technikára, mely először egy olajos arclemosó használatát, majd egy vízbázisú arctisztító használatát jelenti. Az olajos arclemosóval eltávolítod a sminket, fényvédő maradványokat és a felesleges faggyút, míg a vízbázisú arctisztítóval a maradék szennyeződéseket, mint a piszok, izzadság. Kezdj hozzá a dupla arctisztítási rutinod kialakításához, hogy megakadályozd a pattanások kialakulását és előkészítsd bőrödet a további szépségápolási termékek hatékony felszívódásához! 

Mivel a bőr faggyút termel, ahogy éjszaka regenerálódik, ezért mi nemcsak este, hanem reggel is ajánljuk a dupla arctisztítást, hiszen a faggyú eltávolításával biztosíthatod, hogy a bőröd készen álljon a nappali arcápolásra.

Ehhez a rutinhoz egy igazi dinamit duó az Erborian Solid Cleansing Oil és az Erborian Centella Cleansing Gel Arctisztító. Az Erborian Solid Cleansing Oil egy 2 az 1-ben tisztító balzsam, amely eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Kétfázisú textúra: balzsamból olajjá változik a száraz bőrrel való érintkezés során. Az olajból tejes állagúvá válik a vízzel való érintkezés során.

Erborian Solid Cleansing Oil

Mi történik, ha nem tisztítod rendszeresen az arcbőröd?

Ha nem törődsz az arctisztítással, akkor a pattanásokat okozó baktériumok könnyedén megtelepedhetnek a bőrödön, állandó gyulladást okozva. A kórokozók és egyéb szennyeződések a bőr hámrétegének természetes megújulását és a kollagén termelődést is negatívan befolyásolják. Ez utóbbinak az a magyarázata, hogy a piszok szabadgyököket tartalmaz, azok pedig ráncok kialakulásához vezethetnek.

Ha egészséges textúrájú, ragyogóan tiszta arcbőrre vágysz, akkor érdemes az arctisztítási rutint kiegészíteni olyan termékkel, amivel az elhalt hámsejteket tudjuk eltávolítani. Az Erborian Black Scrub hámlasztó arcmaszk ebben kifejezetten segítségünkre lesz. Mattít és kisimítja a bőrtextúrát, miközben eltávolítja a felesleges faggyút és csökkenti a felesleges csillogást. Az aktív feketeszén segíti a méreganyagok megkötését, úgy mint egy mágnes, és olyan komplexet képez, amelyet az öblítés során el lehet távolítani.

Erborian Black Scrub

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top