nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

CR7 RED EDT férfi parfüm

A Real Madrid labdarúgóklub nemzetközi csillaga, Cristiano Ronaldo jelenleg nem csak a világ egyik legjobb labdarúgója, de a divat és egy új illat ikonja is.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

CR7 RED EDT 30 ml – férfi parfüm

Személyes illatának létrehozása hosszú évekig tartó erőfeszítés eredménye, és meghozta gyümölcsét.

Cristiano Ronaldo a parfümvilág része lett, és a Cristiano Ronaldo Legacy illat bemutatásával debütált. Illatának készítésekor meghatározó volt a szenvedély és a maradandó benyomás, ami tökéletesen ragadja meg alkotója örök és egyedi varázsát. A parfümök világában Ronaldo egy klasszikus, karizmatikus, férfias illattal lépett színre.

Portfóliójában megtalálható az Eau de Toilette, a tusfürdő, valamint a borotválkozás utáni arcvíz és balzsam is. Első illatából luxus és titokzatos sötétséggel körbezárt gazdag egzotikus jegyek áradnak. Az illatkompozíciónak levendula, alma és fahéj elemek adnak érzékiséggel társult üde könnyedséget. Cristiano Ronaldo az első osztályú termékek szimbóluma, így illatából a karizmatikus férfi stílusa sugárzik.

CR7 RED EDT 30 ML férfi parfüm

CR7 RED EDT 30 ML

A Cristiano Ronaldo CR7 szenvedélyes Eau de Toilette tökéletesen kiegészítője a férfiaknak, akik szeretik a sebességet, a dinamikát és a spontán energiát. Tipikus férfias összetevők vonulnak át az illaton váratlan kontrasztokkal.

  • intenzív, fűszeres illat
  • a szenvedélyes és temperamentumos férfiaknak
  • nappal és este is viselhető

Az illat összetétele

Az illat bevezetésében a friss levendula és a bergamott tónusai állnak szemben a kardamom és az üröm elbűvölő esszenciájával. Az Eau de Toilette szívében a férfias írisz és az édes fahéj rejtőznek. Végül a borostyán tónusait fogja érezni a melengető szantálfával, a vaníliával és a pézsmával. Az enyhén csípős dohány aromája végigvonul az egész illatkompozíción.

Az illat története

A CR7 Eau de Toilette a Cristiano Ronaldo futballsztár egyedülálló illatkollekciójának része, amely az egyéniségét és a belső erőt fejezi ki. Az illat 2017-ben került bemutatásra.

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top